PwC και ICAEW τίμησαν τους εκπαιδευόμενους λογιστές τους

PwC και ICAEW τίμησαν τους εκπαιδευόμενους λογιστές τους

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης διεξήχθη συζήτηση
για το μέλλον, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν
οι επαγγελματίες του κλάδου

Η PwC Κύπρου σε συνεργασία με το Institute of Chartered Accountants in England & Wales (ICAEW), διοργάνωσε εκδήλωση με τίτλο «Building skills for success» για να τιμήσει τους λογιστές που ολοκλήρωσαν ή πραγματοποιούν την εκπαίδευσή τους στον οργανισμό, καθώς και όσους από αυτούς έχουν επιτύχει παγκόσμιες  διακρίσεις στις επαγγελματικές εξετάσεις του ICAEW κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο ξενοδοχείο Χίλτον στις 27 Μαΐου, τίμησαν με την παρουσία τους ο CEO του ICAEW, κ. Μichael Izza και o Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης οι οποίοι συμμετείχαν και σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, με συντονιστή τον κ. Ευγένιο Χρ. Ευγενίου, Διευθύνοντα Σύμβουλο της PwC.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο μέλλον των επαγγελματιών του κλάδου, στις προκλήσεις, αλλά και στις ευκαιρίες που αναμένεται να συναντήσουν στα επόμενά τους βήματα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη σημασία της συνεχούς μάθησης αλλά και της απόκτησης δεξιοτήτων στην πορεία της σταδιοδρομίας τους.

Αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες των εκπαιδευόμενων λογιστών που πέτυχαν σημαντικές επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο, ο οργανισμός απένειμε τιμητική διάκριση σε όλους τους επιτυχόντες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 1993 που ξεκίνησε η εκπαίδευση των Chartered Accountants, περισσότεροι από 900 απόφοιτοι πανεπιστημίων απέκτησαν τον πιο πάνω τίτλο όντας εργαζόμενοι στην PwC. Επιπρόσθετα, κατά τις τελευταίες εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2014 τα ποσοστά επιτυχίας ήταν σε όλα τα μαθήματα πιο ψηλά από τον παγκόσμιο μέσο όρο.

Όπως δήλωσε ο Ευγένιος Χρ. Ευγενίου, Διευθύνων Σύμβουλος της PwC: «Ο τομέας μας είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί μας. Οι ικανότητές τους είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και προσθέτουν αξία στις υπηρεσίες μας. Όλοι εμείς στην PwC είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους νέους που επιλέγουν τον οργανισμό μας και να τους παρέχουμε τα υψηλότερα επίπεδα εκπαίδευσης για να ξεκινήσουν την καριέρα τους».