Νέο κατάστημα Bike Alert στη Λεωφ. Κέννεντυ!

Τώρα για τους παθιασμένους της μοτοσικλέτας, νέο κατάστημα Bike Alert στη Λεωφ. Κέννεντυ!

Το ‘ταξίδι’ συνεχίζεται με τεράστια επιτυχία για τα καταστήματα Bike Alert, με το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος στη Λευκωσία, στη Λεωφόρο Κέννεντυ, αποκλειστικά με είδη ένδυσης και αξεσουάρ για τον αναβάτη.
 
Το μεγάλο opening του νέου Bike Alert έγινε την Τετάρτη 27 Μαΐου με μεγάλη επιτυχία η οποία αποτυπώθηκε στη προσέλευση του κόσμου.

Απλοί ερασιτέχνες της μοτοσυκλέτας αλλά και φανατικοί του είδους έδωσαν το παρόν τους, ενώ απόλαυσαν και προμηθεύτηκαν τις αγαπημένες τους φίρμες ειδών ένδυσης και αξεσουάρ. Παράλληλα, επωφελήθηκαν από σημαντικές εκπτώσεις και δώρα στις αγορές τους.

Η ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν ενθουσιώδης και το πάθος των παρευρισκομένων για τον συναρπαστικό κόσμο της μοτοσυκλέτας μεγάλωσε ακόμα περισσότερο.  Ακόμα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, κληρώθηκαν κράνη και μπλούζες από τα brands  της Bike Alert όπως Dianese, Ixon, AGV, TCX και Converse.

Τα καταστήματα Bike Alert προσφέρουν  στους λάτρεις της μοτοσυκλέτας την ποιότητα στα είδη ένδυσης και αξεσουάρ για τον αναβάτη των γνωστότερων brands του είδους παγκοσμίως.

 Τώρα, με το νέο κατάστημα στη Λεωφ. Κέννεντυ το πάθος για τη μοτοσυκλέτα έρχεται πιο κοντά και έχει όνομα… και αυτό είναι το Bike Alert.