H Cyta βραβεύει τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

H Cyta βραβεύει τις καινοτόμες και πρωτοπόρες ιδέες των φοιτητών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

 

Η Cyta βράβευσε τις καινοτόμες και πρωτοπόρες ιδέες φοιτητών του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Μαΐου, στα Κεντρικά της Γραφεία στη Λευκωσία.

Οι φοιτητές είχαν αναλάβει να μελετήσουν τις διεθνείς τάσεις στον τομέα των κοινωνικών δικτύων και να προτείνουν ιδέες και εφαρμογές, τις οποίες η Cyta θα μπορεί να υιοθετήσει και να εφαρμόσει το 2016.

Ο Διευθυντής Καινοτομίας και Ανάπτυξης της Cyta κ Μιχάλης Παπαδόπουλος, σε ομιλία του κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων, τόνισε πως «μέσα από τέτοια έργα, η Cyta έρχεται άμεσα σε επαφή με το πιο ζωντανό και καινοτόμο κομμάτι της κοινωνίας, τους φοιτητές. Επιδίωξη της Cyta είναι να δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές να διαγωνίζονται, να προβάλλουν τις ιδέες τους και παράλληλα να εργάζονται για την υλοποίησή τους. Ο Οργανισμός αξιοποιεί τις ιδέες των νέων και ενισχύει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές της, στο πλαίσιο της στρατηγικής της, να προσφέρει σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας και εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες της.»

Tη βράβευση και απονομή των βραβείων έκανε, εκ μέρους της Cyta, ο Διευθυντής Καινοτομίας και Ανάπτυξης Υπηρεσιών-Μάρκετινγκ κ Μιχάλης Παπαδόπουλος, η κα Μίνα Αντωνιάδου από το Τμήμα Διαδικτυακής Παρουσίας της Cyta, ο κ Γιάγκος Γιαγκουλλή από το Τμήμα Επικοινωνίας και Υποστήριξης Διεύθυνσης Υπηρεσιών Πελατών και ο κ Πέτρος Χατζηνεοφύτου Υπεύθυνος Στήριξης Πελατών στα Κοινωνικά Δίκτυα.  Εκ μέρους του Πανεπιστημίου Λευκωσίας τις βραβεύσεις έκανε η καθηγήτρια του Social Media Course Δρ. Γιούλα Μελανθίου.