Το γυάλινο μπουκάλι της Coca-Colaκλείνει τα 100 και το γιορτάζει με ένα φιλί!

Το γυάλινο μπουκάλι της Coca-Cola
κλείνει τα 100 και το γιορτάζει με ένα φιλί!

Νέα καμπάνια «Kiss Happiness»


Λευκώσια 2015: Ποιος δε θυμάται το πρώτο του φιλί; Μάλλον, όλοι μας, γιατί η γλυκιά εκείνη αίσθηση μάς μένει χαραγμένη για πάντα. Το πρώτο φιλί είναι η αρχή για κάτι μεγαλύτερο, είναι η αφετηρία για στιγμές χαράς και ευτυχίας. Αυτό έρχεται να μας υπενθυμίσει η Coca-Cola, μέσα από τη νέα της καμπάνια «Kiss Happiness», η οποία είναι αφιερωμένη στη δύναμη του φιλιού. Αφορμή τα γενέθλια του γυάλινου μπουκαλιού της μάρκας, που αποτελεί το πιο «πολυφιλημένο» αντικείμενο παγκοσμίως, αφού έχει αγγίξει πάνω από 1,5 τρισεκατομμύριο φορές τα χείλη των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο από τη στιγμή που «γεννήθηκε». Το μπουκάλι – σύμβολο, φέτος συμπληρώνει τα 100 του χρόνια και το γιορτάζει έχοντας ετοιμάσει μια σειρά από συναρπαστικές εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν τους φίλους της Coca-Cola αυτό το καλοκαίρι.

Όλα ξεκίνησαν το 1915 με ένα απολαυστικό φιλί. Το γυάλινο μπουκάλι της Coca-Cola δημιουργήθηκε μετά από αίτημα της εταιρίας να σχεδιαστεί «ένα μπουκάλι το οποίο θα είναι τόσο αναγνωρίσιμο, ώστε να το καταλαβαίνει κανείς ακόμα και στο σκοτάδι, ή ακόμα και αν βρίσκεται σπασμένο στο έδαφος». Το γνωστό σε όλους μας γυάλινο μπουκάλι αποτελεί πλέον ένα παγκόσμιο σύμβολο χαράς, που έχει προσφέρει απλόχερα έμπνευση στην pop κουλτούρα. Από τότε μέχρι σήμερα, έχουν περάσει 100 χρόνια. Έναν αιώνα αργότερα, εξακολουθεί να διαθέτει τις ίδιες, όμορφες καμπύλες, που το καθιστούν ίσως την πιο αναγνωρίσιμη συσκευασία προϊόντος παγκοσμίως.

Γιορτάζοντας τα 100 χρόνια του διάσημου μπουκαλιού της, η Coca-Cola λανσάρει την καμπάνια Kiss Happiness, παρουσιάζοντας παγκόσμια σύμβολα της καλλιτεχνικής σκηνής να φιλάνε το καμπυλωτό μπουκάλι. Όλοι μας, λοιπόν, έχουμε κάτι κοινό με σταρ όπως η Marilyn Monroe, ο Elvis Presley, η Rita Ora και ο Aviici: από τον υπέροχο ήχο του ανοίγματος του μπουκαλιού, μέχρι τη στιγμή που τα χείλη μας ακούμπησαν το στόμιο, όλοι μας έχουμε μοιραστεί την ίδια εμπειρία χαράς, έχοντας «φιλήσει» ένα μπουκάλι Coca-Cola.
    
Η επικοινωνία της καμπάνιας Kiss Happiness μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ, έντυπη, digital και outdoor επικοινωνία, καθώς και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Δημοσίων Σχέσεων.

Όλα ξεκίνησαν το 1915 με ένα απολαυστικό φιλί…
Πέρασε πολύς καιρός από εκείνο το πρώτο φιλί. Αλλά διαρκεί για πάντα.
#KissHappiness