H MTN ολοκληρώνει το εθελοντικό της πρόγραμμα

H MTN ολοκληρώνει το εθελοντικό της πρόγραμμα
με μια ξεχωριστή εκδήλωση στο πάρκο που διαμόρφωσε στην Παλλουριώτισσα!

Μια ξεχωριστή εκδήλωση γεμάτη χαρά, διασκέδαση και ενημέρωση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, πραγματοποίησε η ΜΤΝ στο πάρκο που υιοθέτησε και  αναδιαμόρφωσε στην περιοχή Παλλουριώτισσας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε με αφορμή τη λήξη του εθελοντικού της προγράμματος 21 Days of Y’ello Care, που φέτος ήταν αφιερωμένο στην ενημέρωση γύρω από τον ψηφιακό εκβιασμό (cyberbullying) και την ασφάλεια στο διαδίκτυο.
Eκατοντάδες συμπολίτες μας παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για να ενημερωθούν, να χαρίσουν στα παιδιά τους ευτυχισμένες στιγμές μέσα από τα παιχνίδια, τους ξυλοπόδαρους, face painting και άλλες δραστηριότητες που υπήρχαν στον χώρο, καθώς και για να ενισχύσουν οικονομικά μέσα από τις αγορές τους σε σνακ και ποτά, το φιλανθρωπικό ίδρυμα Αγκαλιάζω.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τερμάτισαν στο Πάρκο της ΜΤΝ οι ποδηλάτες της ΜΤΝ, οι οποίοι διάνυσαν συνολικά απόσταση 85 χιλιομέτρων ξεκινώντας από την Λεμεσό. Για κάθε εργαζόμενο που συμμετείχε στην ποδηλασία, η ΜΤΝ προσέφερε 100 ευρώ για αγορά συσκευών tablet για σχολεία. Την εκδήλωση επένδυσαν μουσικά το παιδικό συγκρότημα Drumble Beats ενώ υπήρχε Live Link.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής, η Αντιδήμαρχος Λευκωσίας κ. Ελένη Λουκαίδου, οι οποίοι τέλεσαν και τα εγκαίνια του Πάρκου της ΜΤΝ, καθώς και εκπρόσωποι της Cyber Ethics της οποίας η βοήθεια στην εκστρατεία ενημέρωσης της ΜΤΝ για την ασφάλεια στο διαδίκτυο ήταν πολύτιμη.
Το πάρκο στην Παλλουριώτισσα όπου έχει πραγματοποιηθεί η εκδήλωση έχει υιοθετηθεί και ριζικά ανασχεδιαστεί από την ΜΤΝ.

Ο CEO της ΜΤΝ, κ. Philip Van Dalsen, δήλωσε σχετικά «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε με μια μεγάλη γιορτή το φετινό εθελοντικό μας πρόγραμμα, 21 Days of Y’ello Care. Για 21 ημέρες το προσωπικό της εταιρείας μας εργάζεται εθελοντικά για έναν κοινό σκοπό. Φέτος ο σκοπός ήταν η εκπαίδευση του κοινού για την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Θα συνεχίσουμε να ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου με ενέργειες που έχουν ουσιαστική επίδραση στις ζωές των ανθρώπων, τόσο μέσα από τις υπηρεσίες μας όσο και με την κοινωνική μας προσφορά».
Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κώστας Καδής, ανέφερε: «Η ανάληψη από μέρους των επιχειρήσεων κοινωνικών ενημερωτικών πρωτοβουλιών για ένα ζωτικής σημασίας θέμα όπως η ασφαλής χρήση του διαδικτύου εκπέμπει ένα μήνυμα συνοχής και αλληλεγγύης. Υποδεχόμαστε με χαρά τη δράση αυτή της ΜΤΝ καθώς αναλαμβάνει μια ευθύνη που συνάδει με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις τηλεπικοινωνίες. Τη θεωρούμε συμπληρωματική της δικής μας αποστολής και είμαστε ανοικτοί σε κάθε ανάλογη κοινή προσπάθεια που ωφελεί τους συμπολίτες μας».
Η ΜΤΝ δίνει πάντα περισσότερα: Με το πρόγραμμα 21 Days of Y’ello Care προσφέρει στον πολίτη και την κοινωνία.