Πρώτο στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού

Το βίντεο περιεχόμενο πρώτο στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού στις Samsung Smart TVs

Στις προτιμήσεις των τηλεθεατών ακολουθούν τα αθλητικά, η ενημέρωση και η μουσική 

Λευκωσία, 18 Ιουνίου 2015 – Το πλούσιο, τόσο τοπικό όσο και διεθνές, περιεχόμενο και οι εφαρμογές των Samsung Smart TVs έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, σύμφωνα με τα στοιχεία της Samsung Electronics Hellas. Πρώτο σε προτιμήσεις του κοινού στην Ελλάδα και την Κύπρο, που διαθέτει Samsung Smart TV, έρχεται το βίντεο με ποσοστό 40%, δεύτερο το αθλητικό περιεχόμενο με ποσοστό 25%, ενώ ακολουθούν η ενημέρωση και η μουσική με ποσοστά 20% και 15% αντίστοιχα. 

Συγκεκριμένα, το βίντεο βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων και αποτελεί την πιο διαδεδομένη κατηγορία. Υψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών είναι οι εφαρμογές YouTube και Skype, και οι σειρές, οι εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων μέσα από τις εφαρμογές ελληνικών τηλεοπτικών καναλιών όπως το MEGA, o ΣΚΑΙ και το STAR. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν οι τηλεθεατές για τις υπηρεσίες ενοικίασης κινηματογραφικών ταινιών, όπως η «PameOdeon» από την ODEON, καθώς επίσης και στα παιδικά με την παρακολούθηση διάσημων σειρών κινουμένων σχεδίων. 

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το αθλητικό περιεχόμενο. Οι φίλαθλοι επιθυμούν να ενημερώνονται έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το novasports.gr και Sport24, να έχουν στη διάθεσή τους πλούσιο περιεχόμενο βίντεο, καθώς και να παρακολουθούν ζωντανές αναμεταδόσεις αγώνων.

Ακολουθεί κατά σειρά ο τομέας της ενημέρωσης, με τους χρήστες να αναζητούν διαρκή ενημέρωση με έγκυρο τοπικό και διεθνές περιεχόμενο. Δημοφιλείς εφαρμογές Μέσων, όπως in.gr, News247, TO BHMA, Meteo.gr, TheTOC.gr καθώς και το BBC News International βρίσκονται ανάμεσα στις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Επιπλέον σχετικά με τον τομέα της μουσικής, συνδέοντας την Samsung Smart TV τους με εξωτερικά ηχεία για ακόμα πιο εντυπωσιακό ήχο, οι χρήστες απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική μέσω δημοφιλών μουσικών υπηρεσιών, όπως το Spotify, το TuneIn και το vTuner, δημιουργώντας playlists ή ακούγοντας διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς με επιλογές από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Η Samsung Smart TV, προσφέρει ένα εύρος επιλογών, με έμφαση στο ελληνικό περιεχόμενο για όλα τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους, που συγκεντρώνονται στο καθιστικό κάθε σπιτιού. Αποτελώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας, στόχος είναι ο περαιτέρω εμπλουτισμός περιεχομένου και της τηλεοπτικής εμπειρίας.