Η ΟΠΑΠ Κύπρου στο πλευρό της ΚΟΕ με χορηγία 200.000 ευρώ.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου στο πλευρό της ΚΟΕ με χορηγία 200.000 ευρώ.
 

Με το ποσό των 200.000 ευρώ στήριξε η ΟΠΑΠ Κύπρου την ΚΟΕ και τη συμμετοχή της χώρας μας στους 16ους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης, κατά τη διάρκεια των οποίων η Κύπρος απέσπασε συνολικά 20 μετάλλια.

Με τη χορηγία αυτή, η Κύπρος κατάφερε να αγωνιστεί στους 16ους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης που πραγματοποιήθηκαν στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, από την 1η έως την 6η Ιουνίου 2015, και να αποσπάσει 20 μετάλλια (10 χρυσά, 3 αργυρά, 7 χάλκινα).

Στους αγώνες έλαβαν μέρος περίπου 800 αθλητές από την Ισλανδία, την Κύπρο, το Λουξεμβούργο, το Μονακό, τη Μάλτα, την Ανδόρα, το Μαυροβούνιο, το Λιχτενστάιν και το Σαν Μαρίνο, ενώ η Κύπρος εκπροσωπήθηκε από 56 συνολικά αθλητές.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ουράνιος Ιωαννίδης διευκρίνισε πως φέτος παρατηρήθηκε μείωση των αθλητών που συμμετείχαν στους αγώνες λόγω των οικονομικών δεδομένων τόσο της Κύπρου όσο και των άλλων χωρών. Ταυτόχρονα, τόνισε πως η συμμετοχή της Κύπρου στους Αγώνες θα ήταν αδύνατη χωρίς τη σημαντική στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου, «η οποία ουσιαστικά στήριξε εξ ολοκλήρου τη συμμετοχή της Κύπρου στους αγώνες αυτούς».
«Με την ενέργεια αυτή, ανέφερε, η ΟΠΑΠ Κύπρου απέδειξε έμπρακτα ότι βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της κυπριακής κοινωνίας και του κυπριακού αθλητισμού, δίνοντας για μια ακόμη φορά ανάσα στον προϋπολογισμό της ΚΟΕ».