Η Cyta Ελλάδος κέρδισε δύο βραβεία

Η Cyta Ελλάδος κέρδισε δύο βραβεία


Στο πλαίσιο της τελετής απονομής των βραβείων «Mobile Excellence Awards», που διοργανώθηκε στις 24 Ιουνίου στην Αθήνα, η Cyta Ελλάδος απέσπασε δύο βραβεία. Το πρώτο, στην κατηγορία «Innovative Services to Small Businesses», για την καινοτόμο εφαρμογή   «Cyta 4U» και το δεύτερο, στην κατηγορία «Innovative Mobile Business Model», για το επιχειρηματικό μοντέλο Κινητής Τηλεφωνίας.

Το Cyta 4U αποτελεί μια καινοτόμο και μοναδική στην ελληνική αγορά υπηρεσία. Μέσα από μία εφαρμογή (mobile application) για φορητές συσκευές (smartphones ή tablet), οι πελάτες της Cyta μπορούν με μόλις 1€/μήνα να έχουν το σταθερό τους τηλέφωνο έξω από το σπίτι, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσουν καμία κλήση. Παράλληλα, από όπου και αν βρίσκονται, πραγματοποιούν κλήσεις μέσω του σταθερού τους αριθμού, αξιοποιώντας όλα τα οφέλη και τους επιλεγμένους χρόνους ομιλίας του προγράμματος Σταθερής Τηλεφωνίας Cyta.

Το επιχειρηματικό μοντέλο Κινητής Τηλεφωνίας, αφορά προγράμματα συμβολαίου Cyta Κινητής, ενισχυμένα με τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά προπληρωμένης υπηρεσίας, τα οποία η Cyta Ελλάδος προσφέρει στην ελληνική αγορά από τα τέλη του προηγούμενου χρόνου, που άρχισε να δραστηριοποιείται στην κινητή τηλεφωνία. Με τα προγράμματα αυτά, οι πελάτες της Cyta Ελλάδος έχουν με μόλις 9€/μήνα χρόνο ομιλίας προς τους συνδρομητές, όχι μόνο της Cyta, αλλά και των υπόλοιπων δικτύων. Την ίδια ώρα, έχουν την ευελιξία να προσθαφαιρούν προγράμματα Φωνής, SMS και Δεδομένων, προσαρμόζοντας το προϊόν στις δικές τους διαφοροποιημένες ανάγκες.

Ο Γενικός Διευθυντής της Cyta Ελλάδος, κ. Χρίστος Λιμνατίτης, παραλαμβάνοντας τα βραβεία, είπε ότι αυτά  επιβεβαιώνουν το όραμα και τον προσανατολισμό της εταιρείας προς την καινοτομία, η οποία ήταν πάντα άξονας που την καθοδηγούσε. Ο κ. Λιμνατίτης συνεχάρη όλους όσοι συμμετείχαν και βραβεύθηκαν, ως αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και της εξέλιξης των προσφερόμενων υπηρεσιών στον καταναλωτή.

Η όλη εκδήλωση διοργανώθηκε για πρώτη φορά και προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον της αγοράς. Συγκεκριμένα, πάνω από 50 εταιρείες, όλων των κλάδων, κατέθεσαν 160 υποψηφιότητες, ενώ απονεμήθηκαν πάνω από 70 βραβεία.