Cyta Ελλάδος: Σταθερά δίπλα στον πελάτη και στην κοινωνία

Cyta Ελλάδος: Σταθερά δίπλα στον πελάτη και στην κοινωνία

Ειδικές παροχές για όλο το καλοκαίρι


Η Cyta Ελλάδος θέλοντας να αποδείξει έμπρακτα ότι η προσφορά της στην  ελληνική αγορά και κοινωνία είναι αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής της κουλτούρας, ιδιαίτερα όταν οι συνθήκες της χώρας το απαιτούν, ανακοίνωσε ειδικές παροχές σε υπηρεσίες της, τόσο για υφιστάμενους όσο και για νέους πελάτες.
    
Συγκεκριμένα, αντιλαμβανόμενη τις έκτακτες και ασυνήθεις συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο στην Ελλάδα, έχει προβεί σε ειδικές διευθετήσεις στους υφιστάμενους πελάτες της των υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, αλλά και υπηρεσιών Mobile Internet. Η προσφορά αφορά, μεταξύ άλλων, δωρεάν λεπτά ομιλίας, αλλά και εκπτώσεις  που φτάνουν μέχρι και το 70% σε χρονοχρεώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η νέα αυτή προφορά της Cyta Ελλάδος ισχύει αναδρομικά από την 1η Ιουλίου, για τους πελάτες σταθερής και μέχρι τέλος Αυγούστου για τους πελάτες κινητής τηλεφωνίας, χωρίς την ανάγκη κάποιας ειδικής ενέργειας από τον πελάτη.

Ακόμα και για νέους πελάτες του βασικού συμβολαίου Κινητής Τηλεφωνίας, η Cyta Ελλάδος προσφέρει μηδενικό πάγιο για τους δύο πρώτους μήνες.