Όαση ψυχαγωγίας το Πάρκο της MTN στην Παλλουριώτισσα

Όαση ψυχαγωγίας το Πάρκο της MTN στην Παλλουριώτισσα
με μια επένδυση 80.000 ευρώ από την ΜΤΝ

Με μια επένδυση 80.000 ευρώ και μετά από 5 μήνες εντατικής εργασίας, η ΜΤΝ μεταμόρφωσε το ξεχασμένο πάρκο της Παλλουριώτισσας σε μια σύγχρονη όαση ψυχαγωγίας και χαλάρωσης που δίνει διέξοδο στους κατοίκους και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής της γύρω περιοχής.
Η διαμόρφωση του νέου Πάρκου Παλλουριώτισσας εντάσσεται σε ένα πρόγραμμα κοινωνικών παρεμβάσεων της ΜΤΝ με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την αναβάθμιση της καθημερινότητάς τους.
Το πάρκο έχει ριζικά ανασχεδιαστεί και επαναδιαμορφωθεί ώστε να συνδυάζει την άνεση και τη φιλικότητα με τη σύγχρονη τεχνολογία: Το πάρκο περιέχει άφθονο πράσινο, διαδρόμους περιπάτου, φυτά και λουλούδια, μια ολοκαίνουρια παιδική χαρά, καθαρά παγκάκια για ξεκούραση, αλλά και δωρεάν πρόσβαση στο ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο MTN WiFi.
Από τις 26 Ιουνίου, το πάρκο υποδέχεται οικογένειες, παιδιά, περιπατητές και αθλούμενους που, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, αναζητούν έναν χώρο δροσιάς, διασκέδασης και ηρεμίας.
Ο CEO της ΜΤΝ, κ. Philip Van Dalsen, δήλωσε σχετικά «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί, μετά από συντονισμένες προσπάθειες και με τη συνεργασία των φορέων της περιοχής, δημιουργήσαμε έναν υποδειγματικό δημόσιο χώρο αναψυχής, ανακαινισμένο αποκλειστικά με δική μας δαπάνη. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην κοινωνία με προγράμματα που έχουν πραγματικό αντίκρισμα στις ζωές των ανθρώπων».
Η ΜΤΝ δίνει πάντα περισσότερα: Σήμερα αναβιώνει ένα σημαντικό πάρκο της πρωτεύουσας προσφέροντας μια ανάσα δροσιάς στους κατοίκους της.