Διπλή Διάκριση της Μαρινόπουλος Α.Ε. στα CIPA Awards 2015

Πέμπτη 02 Ιουλίου 2015. Με δύο σημαντικά βραβεία, τιμήθηκε στη φετινή απονομή των «CIPA International Investment Awards», η Μαρινόπουλος Α.Ε. για την Carrefour Κύπρου και τα Starbucks Κύπρου. Η βράβευση αυτή έρχεται να επικυρώσει τη δυναμική δραστηριοποίησή της Μαρινόπουλος στην Κύπρο αλλά και τη συμβολή της στην επιχειρηματική ζωή της χώρας. 

Τα CIPA Awards, που τελούν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, διοργανώθηκαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από το περιοδικό Gold Magazine, την IMH και τη Cyprus Investment Promotion Agency (CIPA), την 1η Ιουλίου 2015.

Μέσω της δραστηριοποίησης της Carrefour Κύπρου τα τελευταία 10 χρόνια, η Μαρινόπουλος Α.Ε. αναπτύσσει μία καίριας σημασίας παρουσία στην Κύπρο, στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες καθώς και την εθνική οικονομία. Η Carrefour Κύπρου, η οποία λειτουργεί 18 καταστήματα, αποτελεί, σήμερα, το μεγαλύτερο όμιλο λιανικού εμπορίου, έχοντας στο δυναμικό της περισσότερους από 1.170 εργαζόμενους. 

Αντίστοιχα, με μια πορεία που ξεκίνησε το 2003, τα Starbucks Κύπρου έχουν αποσπάσει μεγάλο μερίδιο της αγοράς του καφέ, με συνολικά εννέα καταστήματα, σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Η εταιρεία, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο, εξυπηρετεί σε εβδομαδιαία βάση πάνω από 30.000 καταναλωτές, προσφέροντάς τους υψηλής ποιότητας καφέ και «χτίζοντας» μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους.  

Η 100% ελληνική εταιρεία Μαρινόπουλος Α.Ε. είναι αποκλειστική δικαιοδόχος των σημάτων Carrefour σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, με περισσότερα από 1.070 καταστήματα στο δίκτυό της. 

 

Η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, η κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών της και ο διαρκής εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών της αποτελούν σταθερούς πυλώνες λειτουργίας της εταιρείας. Η Μαρινόπουλος Α.Ε., μένοντας πιστή στη δέσμευσή της, θα συνεχίσει τη σταθερή πορεία της στην κυπριακή αγορά, τοποθετώντας διαχρονικά τον καταναλωτή στο επίκεντρο.