Ο πρώτος μεγάλος τυχερός "Perfect Night", της Stella Artois

Ο πρώτος μεγάλος τυχερός έζησε τη δική του Perfect Night, σε ένα πάρτυ με γεύση Stella Artois που ξεπέρασε τις προσδοκίες.

Ο Ανδρέας Σπύρου είναι ο πρώτος μεγάλος τυχερός που ανέδειξε ο καλοκαιρινός διαγωνισμός της Stella Artois “The Perfect Night”. An experience to remember. 

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου στην Παλαιά Ηλεκτρική ο Ανδρέας και η πενηνταμελής παρέα του απόλαυσαν την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης, σε ένα καλοκαιρινό πάρτυ, όπως μόνο η Stella Artois ξέρει να διοργανώνει.  Ξεχωριστό στίγμα στην βραδιά με τα ιδιαίτερα ηχοχρώματα τους έδωσαν δημοφιλής Κύπριος DJ στα decks, συνοδευόμενος από ένα χαρισματικό σαξοφωνίστα.   Την γευστική απόλαυση της Stella Artois χάρισε η παρουσία του Κύπριου νικητή του Stella Artois Draught Master 2015, ο οποίος μύησε τους παρευρισκόμενους στην εκλεπτυσμένη διαδικασία σερβιρίσματος της Stella Artois.  Ένα τελετουργικό 9 βημάτων που απαιτεί εξαιρετική δεξιοτεχνία.
Η ατμόσφαιρα ήταν μαγική και η εμπειρία του νικητή του διαγωνισμού αλλά και των φίλων του ξεπέρασε τις προσδοκίες. «Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο παρά την τέλεια νύχτα. Έζησα μια ξεχωριστή εμπειρία και χαίρομαι ακόμη πιο πολύ που μπόρεσα να τη μοιραστώ με τους φίλους μου».

Ο καλοκαιρινός διαγωνισμός της Stella Artois στο Facebook “The Perfect Night”, συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία με τον δεύτερο νικητή να ανακοινώνεται στις 23 Ιουλίου, με τη λήξη του διαγωνισμού. 

Φέτος η νούμερο ένα σε πωλήσεις ανά το παγκόσμιο, βελγική μπύρα Stella Artois, δημιουργεί εμπειρίες. Ξεχωριστές, όπως τη γεύση που τη χαρακτηρίζει.