“Η winmasters.com απέκτησε gaming άδεια στη Ρουμανία”

Η winmasters, η διεθνής gaming εταιρεία που προσφέρει αθλητικό στοίχημα σε ένα απόλυτα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον στην Κύπρο,  είναι υπερήφανη να ανακοινώσει ότι μόλις απέκτησε μία από τις πρώτες άδειες για online gaming στη Ρουμανία.

Στις 24 Ιουνίουh 2015, η winmasters απέκτησε επισήμως τη σχετική άδεια από την Εθνική Επιτροπή Τυχερών Παιγνίων (ONJN) με την απόφαση υπ’ αριθμόν 928, προκειμένου να λειτουργεί στη Ρουμανία και να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους Ρουμάνους χρήστες από την 1η Ιουλίου 2015. Η winmasters είναι η πρώτη εταιρεία που κατέβαλε φόρους στις ρουμάνικες αρχές, ύψους  πάνω από €500.000.
Κύριος στόχος της winmasters είναι να είναι σύνομμη με το εκάστοτε τοπικό νομικό καθεστώς που σχετίζεται με το online gaming, σε κάθε χώρα στην οποία στοχεύει να δραστηριοποιηθεί. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία, ακολούθησε πιστά όλες τις διαδικασίες που προέβλεπε ο νόμος στη Ρουμανία για το online gaming, με βάση τις τελευταίες τροποποιήσεις (OUG 77/2009, τροποποιήθηκε από το OUG 92/2014, με έγκριση του νόμου 124/2015).
Η υπεύθυνη επικοινωνίας της winmasters Σοφία Βλάσση δήλωσε: “Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι είμαστε μία από τις πρώτες online gaming εταιρείες που αποκτήσαμε άδεια στη Ρουμανία, σε μία από τις κύριες αγορές μας στην περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης. Στη winmasters, η ασφάλεια, και το υπεύθυνο παιχνίδι αποτελούν βασική προτεραιότητα και κύριες αρχές της εταιρείας μας. H διαφάνεια, η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια αποτελούν βασικές εταιρικές αξίες και σημαντικά θεμέλια της φιλοσοφίας της εταιρείας.
Η winmasters έχει δαπανήσει πολλούς πόρους και χρησιμοποιεί εργαλεία υψηλής τεχνολογίας, προκειμένου να διασφαλίσει στους χρήστες την πιο ασφαλή διαδικτυακή ψυχαγωγία.
“Καλούμε λοιπόν τους Ρουμάνους χρήστες να επισκεφτούν τη σελίδα της winmasters, παίζοντας νόμιμα και με ασφάλεια, και να απολαύσουν το συναρπαστικό «κόσμο» της winmasters!"