Νέος διαγωνισμός Mr. Brown.

Νέος διαγωνισμός Mr. Brown. Απολαυστικός σαν έτοιμος, παγωμένος καφές!

Ο απολαυστικός, έτοιμος, παγωμένος καφές Mr. Brown, στο πλαίσιο της 20άχρονης επιτυχημένης παρουσίας του στο νησί μας, διοργανώνει έναν άκρως καλοκαιρινό, δροσερό διαγωνισμό με τίτλο: «Ο Mr. Brown σε καλοκαιρινές περιπέτειες», μέσω της σελίδας του στο Facebook.

Σε αυτόν το νέο διαγωνισμό ο καθένας από εμάς καλείται να ψηφίσει το αγαπημένο του πόστερ και να μπει στην κλήρωση για να διεκδικήσει μια τηλεόραση Sharp Slim LCD 32 ιντσών, ένα Ipad air 2 ή ένα Samsung Galaxy S6! Το πόστερ που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους θα γίνει η νέα υπαίθρια διαφήμιση του Mr. Brοwn.

Ο αγαπημένος χαρακτήρας Mr. Brown που έχει γίνει ένα με την κυπριακή πραγματικότητα, βρίσκεται σε απολαυστικές, νέες καλοκαιρινές περιπέτειες που απεικονίζονται δημιουργικά στα εν λόγω διασκεδαστικά πόστερ. Ο νέος αυτός ο διαγωνισμός αναμένεται να μας εκπλήξει ευχάριστα, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει μετά την πολύ επιτυχημένη εφαρμογή του «app-τάκες» που όλοι απολαύσαμε και αγαπήσαμε. 

«Σερφάρετε» και εσείς λοιπόν στο διαδίκτυο στην σελίδα του Mr Brown Cyprus στο facebook, απολαμβάνοντας τον έτοιμο καφέ σας Mr. Brown, διασκεδάστε με τις καλοκαιρινές του περιπέτειες και κερδίστε πλούσια δώρα.