Στην Carlsberg δεν κάνουμε car wash...

Στην Carlsberg δεν κάνουμε car wash. Όταν όμως κάνουμε, είναι ίσως το καλύτερο στον κόσμο!  
 

Αυτή είναι η υπόσχεση της Carlsberg. Να διαλέγει ωραίες στιγμές και τις κάνει ακόμη καλύτερες. Ίσως τις καλύτερες!

Έτσι, η Carlsberg βρήκε τον τρόπο να μετατρέψει μια όχι και τόσο απολαυστική περίσταση στην ίσως καλύτερη εμπειρία στον κόσμο.

Στις 13 και 20 Ιουνίου αντίστοιχα, οι πελάτες των πλυντηρίων CARECAR στη Λευκωσία και Car Spa στη Λεμεσό έζησαν στιγμές που δεν φαντάζονταν ότι θα μπορούσαν να ζήσουν σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων. Η Carlsberg ανέλαβε δωρεάν το πλύσιμο του αυτοκινήτου τους, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα δωρεάν υπηρεσίες όπως κομμωτήριο, ξύρισμα, μασάζ, περιποίηση νυχιών και πολλά δώρα. Και φυσικά, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δροσιστική μη αλκοολούχα Carlsberg!     

Τα κορίτσια της Carlsberg και ο Choice FM ανέβασαν την ένταση και τη θερμοκρασία και έκαναν στους παρευρισκόμενους ίσως το καλύτερο καλοκαιρινό δώρο: ένα δωρεάν πλύσιμο για το αυτοκίνητό τους και μια μοναδική περιποίηση για τους ίδιους.  

Μέσα από αυτές τις ενέργειες, η Carlsberg είχε ως στόχο να ενισχύσει την υπόσχεσή της· η κάθε στιγμή μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη όταν συνοδεύεται από την ίσως καλύτερη μπύρα στον κόσμο! Μπορείτε να βρείτε τα βίντεο, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τις ενέργειες, στο Facebook της Carlsberg (www.facebook.com/CarlsbergCyprus).

Carlsberg. Ίσως η καλύτερη μπύρα στον κόσμο.

Aπολαύστε υπεύθυνα.