Νέα μεγάλη διάκριση για την Ηλεκτρονική Τραπεζική της Τράπεζα Πειραιώς

Νέα μεγάλη διάκριση για την Ηλεκτρονική Τραπεζική της Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου από το διεθνές περιοδικό Global Finance
•   Η winbank βραβεύθηκε ως Best Integrated Consumer Bank Site σε Ευρωπαϊκό επίπεδο!

Μια νέα σημαντική διάκριση εξασφάλισε η υπηρεσία winbank της Τράπεζας Πειραιώς (Κύπρου), αφού για ακόμη μία χρονιά κατέκτησε την ευρωπαϊκή πρωτιά στην κατηγορία “Best Integrated Consumer Bank Site” στο διαγωνισμό του διεθνούς αναγνωρισμένου περιοδικού Global Finance, ο οποίος αφορούσε στην ανάδειξη των καλύτερων υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Τραπεζικής παγκοσμίως.

Παρομοίως, η winbank της Τράπεζας Πειραιώς Ελλάδος απέσπασε τους τίτλους "Best Consumer Digital Bank" σε επίπεδο χώρας και "Best SMS/Text Banking" στο Δυτικο-Ευρωπαϊκό επίπεδο, δίνοντας συνέχεια στις επαναλαμβανόμενες επιτυχίες της Μητρικής Τράπεζας του Ομίλου.

Τα κριτήρια επιλογής για την απονομή των βραβείων του Global Finance ήταν μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

•    Η δυναμική της στρατηγικής για την προσέλκυση και ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πελατών 
•    Η δυνατότητα παροχής των διαφόρων υπηρεσιών μας μέσα από πολλαπλά δίκτυα (electronic banking, phone-banking, mobile apps, call centre, ATMs)
•    Η επιτυχία στην αξιοποίηση των διαδικτυακών υπηρεσιών από τους πελάτες
•    Ο ρυθμός αύξησης των πελατών και των συναλλαγών ηλεκτρονικής τραπεζικής 
•    Το εύρος των προσφερομένων υπηρεσιών 
•    Τα απτά οφέλη που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της χρήσης της ηλεκτρονικής τραπεζικής 
•    Το σχεδιασμό του δικτυακού τόπου και τη λειτουργικότητά του

Η επιβράβευση αυτή, επιβεβαιώνει την πρωτοπορία του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, και βέβαια και της Τράπεζας Πειραιώς Κύπρου, στον τομέα της Ηλεκτρονικής Τραπεζικής έξω από τα στενά όρια των χωρών μας, και προσθέτει αξία στο επίπεδο εξυπηρέτησης της πολύτιμης πελατειακής μας βάσης.  
 
Η δέσμευσή μας για συνεχή ανάπτυξη των παρεχομένων υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Τραπεζικής της Τράπεζας και του Ομίλου μας είναι δεδομένη.  Και βέβαια είναι ένα από τα ισχυρότερά μας όπλα για επίτευξη των στόχων μας και για τη μεγαλύτερη δυνατή διείσδυσή της Τράπεζάς στο ευρύτερο κοινό της Κύπρου.