Ανανεωμένα τα Public

Ανανεωμένα τα Public
με νέα τμήματα Σχολικών και Δράσης περιμένουν μαθητές, φοιτητές και γονείς!

Τα Public για ακόμη μια φορά αλλάζουν μορφή και δημιουργούν νέα τμήματα
που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες με τα πιο προχωρημένα προϊόντα,
την τεράστια ποικιλία και τις προσιτές τιμές!

Σε μια ανοικτή ημέρα γνωριμίας, τα Public υποδέχθηκαν και ξενάγησαν επισκέπτες και μέσα ενημέρωσης στους ανανεωμένους χώρους τους στη Λευκωσία:  το νέο Τμήμα Χαρτοπωλείου – Stationery που περιέχει ό,τι χρειάζονται οι μαθητές, φοιτητές και γονείς για τη νέα χρονιά, το νέο Τμήμα Δράσης και Lifestyle, την πλήρη συλλογή προϊόντων Apple, καθώς και τα ανακαινισμένα Τμήματα Παιχνιδιού, Βιβλίου, Mobile και ΙΤ. Παράλληλα, παρουσίασαν τη στρατηγική και τους στόχους του επόμενου διαστήματος, τα μυστικά της επιτυχημένης παρουσίας τους στην Κύπρο, καθώς και την ηγετική τους ομάδα στο νησί.


Συγκεκριμένα, τα ανακαινισμένα Public διευρύνουν τις επιλογές και προϊόντα που προσφέρουν στον καταναλωτή με δύο ολοκαίνουρια τμήματα:

 

  • Το Χαρτοπωλείο (Stationery) περιέχει ό,τι χρειάζεται ένας μαθητής, ο φοιτητής ή ο νέος επαγγελματίας : Τσάντες, κασετίνες, τετράδια, πέννες και μολύβια, χαρτική και γραφική ύλη, ημερολόγια, ατζέντες, είδη ζωγραφικής, όλα επώνυμα, σε προσιτή τιμή και με την ποιότητα Public.
  • Το Τμήμα Δράσης και Lifestyle αποτελέι μια πρωτοποριακή πρόταση για τους καταναλωτές  με εξωστρεφή τρόπο ζωής και έντονη outdoor δραστηριότητα, καθώς μόνο εδώ μπορούν να βρουν ολοκληρωμένη τη γκάμα των προϊόντων που τους ενδιαφέρουν: είδη εξελιγμένης τεχνολογίας, φωτογραφίας, wearable tech, ψηφιακής φωτογραφίας, drones, αθλητικά ρολόγια κλπ.


Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και τα υπόλοιπα ανανεωμένα τμήματα των καταστημάτων, όπως το τμήμα Apple στο οποίο τα Public είναι ο μεγαλύτερος μεταπωλητής στην Κύπρο, το τμήμα Gaming - Βιντεοπαιχνιδιών που πάντοτε φιλοξενεί νεαρούς παίκτες που δοκιμάζουν live τις δυνατότητές τους, τη μεγαλύτερη συλλογή βιβλίων στην Κύπρο αλλά και το νέο εντυπωσιακό Τμήμα επώνυμων παιχνιδιών.


Παράλληλα, η στρατηγική συνεργασία με την Primetel αναπτύσσεται με νέες ιδέες που θα εφαρμοστούν στο τέλος του 2015 και το 2016. Ήδη τους πρώτους μήνες του 2015 η συνεργασία υπερέβη και τους πιο αισιόδοξους στόχους κάτι που αφήνει και τα δύο μέρη ιδιαίτερα ικανοποιημένα, ενώ διάχυτη είναι η αίσθηση στην αγορά ότι τα καταστήματα Public αναδεικνύονται στον απόλυτο προορισμό για αγορά έξυπνων κινητών (Smartphones)  και υπηρεσίες Κινητής Τηλεφωνίας.


Ο Country Manager των Public στην Κύπρο κ. Δημήτρης Τσανακαλιώτης δήλωσε σχετικά «Λειτουργούμε με ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης έχοντας μοναδικό οδηγό μας την εμπειρία και την ικανοποίηση των επισκεπτών μας!

Πρώτη μας επιδίωξη είναι όλοι οι επισκέπτες μας να φεύγουν με χαμόγελο, εντυπωσιασμένοι από το είδος και την ποικιλία των προϊόντων μας, το επίπεδο των υπηρεσιών μας και την μοναδικότητα των προσφορών μας.


Είμαστε διαφορετικοί από τους ανταγωνιστές μας και ο κόσμος το αντιλαμβάνεται και μας το ανταποδίδει με την εμπιστοσύνη του, ακόμη και σε μια δύσκολη συγκυρία όπως η σημερινή».
Τα Public είναι ιδιαίτερη περίπτωση καταστημάτων λιανικής στην Ελλάδα και στην Κύπρο, τόσο λόγω της ευρύτατης ποικιλίας των προϊόντων τους που τα καθιστά προορισμό για είδη τεχνολογίας, κινητής, τηλεοράσεις, βιντεοπαιχνίδια, βιβλία, παιχνίδια, μουσική, σχολικά, όσο και γιατί επιδιώκει να προσφέρει μοναδική αγοραστική εμπειρία στον επισκέπτη.


Και το πετυχαίνει τα τελευταία χρόνια τόσο με την διαρκή ανάπτυξη όλων των βασικών οικονομικών δεικτών της εταιρείας όσο και με την διαρκή αύξηση της επισκεψιμότητας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η οποία ξεπέρασε το 2014 τους 2,5 εκατομμύρια επισκέπτες!