Volkswagen Touareg. Ο δρόμος κάποτε σταματά. Το Touareg ποτέ.


Το 2015 η Volkswagen διαφοροποιεί το Touareg από τον προκάτοχό του. Το Touareg επανασχεδιάστηκε και απέκτησε πιο πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ενώ εφοδιάζεται με οικονομικότερους diesel κινητήρες.
Το Touareg κάνει τα απαραίτητα πολυτελή. Είναι γεμάτο με λεπτομέρειες υψηλής ποιότητας που το καθιστούν πρωτοπόρο στην κατηγορία των premium SUVs. Έχει επίσης τη δύναμη, την ευελιξία και τη χωρητικότητα για τις απαραίτητες ανάγκες της καθημερινότητας. Το Touareg έχει ένα μοναδικά πολυτελές σχεδιασμό, εκπληκτική άνεση, και αξεπέραστη Τεχνολογία Volkswagen. Ένα off-roader, executive-class και sport αυτοκίνητο που δεν σταματά ποτέ. Ο δρόμος κάποτε σταματά. Το Touareg ποτέ.
Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το Νέο Volkswagen Touareg 3.0 TDi 4WD Αυτόματο, με €49.900 στο δρόμο και με ευέλικτες λύσεις χρηματοδότησης από τη Volkswagen Bank! Το πακέτο συμπεριλαμβάνει πλούσιο εξοπλισμό: Φώτα Xenon, Δερμάτινο Σαλόνι, Cruise Control, Bluetooth, Ζάντες Αλουμινίου 18", Οπτικοακουστικό σύστημα παρκαρίσματος με κάμερα, Electric Luggage Compartment, Αντηλιακές κουρτίνες.
Οδηγήστε το στις εκθέσεις Unicars.
www.volkswagen.com.cy | facebook.com/vwcyprus