Κέρδισε εσύ τη φανέλα!

Μεγάλος διαγωνισμός από την ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net σε συνεργασία με την Marathonbet.

Η marathonbet, επίσημος χορηγός  από φέτος των Manchester United και Liverpool, σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μία φανέλα της Tottenham με όλες τις υπογραφές των παικτών και authenticity certificate της Tottenham.

Ο τρόπος για να κερδίσετε τη φανέλα των “Spurs” είναι απλός και σύντομος:
Κάντε εγγραφή στη σελίδα της Marathonbet - δεν είναι απαραίτητο να παίξετε - και στείλετε και το email σας στο [email protected] με την ένδειξη «Διαγωνισμός Marathonbet»  και αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε την official υπογεγραμμένη φανέλα της Tottenham. 
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί ΑΜΕΣΑ μετά το πέρας των δύο εβδομάδων της χρονικής διάρκειάς του.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πιο κάτω μπάνερ για να μπείτε απευθείας στη σελίδα εγγραφής.


Ποια είναι η Marathonbet

Η Marathonbet ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες διαδικτυακού στοιχήματος. Είναι διαθέσιμη σε πάνω από 20 γλώσσες και το πελατολόγιό της αριθμεί περίπου δύο εκατομμύρια χρήστες σε 188 χώρες. Η φήμη της έχει χτιστεί επάνω στην εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια. Η Marathonbet είναι αδειοδοτημένη από την 'Alderney Gambling Control Commission' και τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στο Brighton του Ηνωμένου Βασιλείου. H Marathonbet χορηγεί στο Ηνωμένο Βασίλειο τις  Μάντσεστερ Γιουνάιτετ, Λίβερπουλ, Τότεναμ, Ντέρμπι Κάουντι, Μίτλεσπρο και Χιπέρνια!


Υποστήριξη Πελατών / Customer Support
Η Marathonbet έχει ως πρωταρχικό της στόχο την πλήρη παροχή βοήθειας στους πελάτες της, όποτε αυτοί την ζητήσουν. Υπάρχει ειδική ομάδα υποστήριξης πελατών 24/7 μέσω τηλεφώνου, live chat, φαξ ή e-mail. Υπάρχει επίσης τμήμα FAQ στην ιστοσελίδα της. Η βοήθεια είναι διαθέσιμη στα αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, κινέζικα, γερμανικά, ιταλικά, τουρκικά, σερβικά και ρωσικά.

Επιλογές πληρωμής, κατάθεση και μεθόδοι απόσυρσης χρημάτων
Η αφοσιωμένη ομάδα πληρωμών της Marathonbet που λειτουργεί με ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από επιλογές κατάθεσης και απόσυρσης, σε νομίσματα παγκόσμιας βάσης που την καθιστά τόσο ασφαλή και βολική για τον παίκτη του στοιχήματος για να καταθέσει και να στοιχηματίσει στην εταιρεία. Δουλεύοντας με τους ειδικούς του ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως η Visa, Visa Debit, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Skrill (Moneybookers), Neteller, Webmoney, Moneta, το Ukash, CartaSi, DK, eNETS, ePay.bg, Laser, Postepay, και przelewy24, είναι σε θέση να προσφέρουν λύσεις και βοήθειες προς τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Η Marathonbet φημίζεται για την ταχύτητα με την οποία επεξεργάζεται τα κέρδη των πελατών αλλά και τις αναλήψεις και προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι η αμοιβή (pay-out) είναι στιγμιαία. Όποτε είναι δυνατόν, δεν χρεώνει τον πελάτη για καταθέσεις ή και αναλήψεις.

Στοίχημα, Αποδόσεις, Ζωντανό Στοίχημα (Live Betting)
Η Marathonbet προσφέρει ένα ευρύ φάσμα στοιχημάτων και θεωρείται από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως όσο αφορά τον ασυναγώνιστο αριθμό επιλογών αλλά και in-play αγορών της. Η Marathonbet έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των παικτών ως μία από τις πιο αξιόλογες πλατφόρμες που συνδυάζει τις καλές προσφορές με τη γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών και τον διαρκή εμπλουτισμό των υπηρεσιών της.

Τι ξεχωρίζουμε από την Marathonbet
•         Ακαταμάχητες αποδόσεις
•         Γρήγορες πληρωμές
•         Τεράστια γκάμα επιλογών
•         Στοίχημα μέχρι το τελικό σφύριγμα του αγώνα