Ονειρικά ταξίδια με τη νέα προσφορά της EGYPTAIR

Ονειρικά ταξίδια  με τη νέα προσφορά της EGYPTAIR


Μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι πελάτες της EGYPTAIR μπορούν να εκμεταλλευτούν μια εντυπωσιακή προσφορά για τους πιο φανταστικούς προορισμούς ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Γιοχάνεσμπουργκ (Νότια Αφρική), Ναϊρόμπι (Κένυα), Νταρ Ελ Σαλάμ (Τανζανία), Μουμπάι (Ινδία), Πεκίνο (Κίνα) και Γκουαντζού (Κίνα), με εισητήρια Οικονομικής Θέσης με μόνο €210 ανά άτομο!  Η φανταστική προσφορά της EGYPTAIR είναι ανοιχτή προς όλους τους πελάτες που θα κάνουν την κράτησή τους μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου για ταξίδια μεταξύ 15 Σεπτεμβρίου – 30 Νοεμβρίου.
Η καμπάνια ‘Dreams are on Sale’ θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε μερικά από τα πιο όμορφα τοπία στον κόσμο και να δοκιμάσετε το εξαίρετο φαγητό και κρασί της περιοχής, ζωντανεύοντας μπροστά σας την τέχνη, την ιστορία και την κουλτούρα των περιοχών που θα επισκεφθείτε. Και όλα αυτά, συνδυάζονται με ένα εκτεταμένο εύρος υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της πτήσης, σχεδιασμένο για τη δική σας άνεση και ευκολία, και με ειδικά εκπαιδευμένο πλήρωμα, αφοσιωμένο στο να σας παρέχει την εκλεπτυσμένη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση που θα κάνει την εμπειρία σας με την EGYPTAIR αξέχαστη.
Ο Περιφερειακός Διευθυντής της EGYPTAIR για Ελλάδα και Κύπρο, κ. Salah Tawfik, δήλωσε:  “Η εμπειρία του πελάτη βρίσκεται στην καρδιά των αξιών της εταιρείας, και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να ανταμείψουμε τους επιβάτες που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας με φανταστικές προσφορές σαν αυτή.”
Πρώτος σταθμός, το Ναϊρόμπι στην Κένυα! Οι διακοπές με σαφάρι θα πρέπει να βρίσκονται για όλους μας στη λίστα με τις μεγαλύτερες περιπέτειες που θέλουμε να ζήσουμε στη ζωή μας. Στα Σουαχίλι, τη μελωδική γλώσσα της καθημερινής ζωής στην Ανατολική Αφρική, η λέξη «σαφάρι» σημαίνει «πηγαίνοντας για ταξίδι». Αν ταξιδεύετε μέσα στον Οκτώβρη, θα ζήσετε από κοντα την αποδημία της αντιλόπης της Νότιας Αφρικής, την πιο εντυπωσιακή παράσταση άγριας ζωής στον πλανήτη!  
Προχωρούμε στο Νταρ Ελ Σαλάμ, στην Τανζανία. Άστε αυτή τη μαγευτική χώρα να σας καλοσωρίσει με υπέροχες θέες του διάσημου Κιλιμάντζαρου, του ψηλότερου βουνού της Αφρικής. Εξερευνήστε τη Εθνικό Πάρκο Lake Manyara National Park ή τον κρατήρα Ngorongoro Crater πριν να φτάσετε στο Σερενγκέτι.
Συνεχίζουμε με το Μουμπάι της Ινδίας, που σφύζει από την ενέργεια των εκατομμυρίων κατοίκων του. Το Μουμπάι είναι μια έκρηξη αδρεναλίνης σε μορφή πόλης. Ανακαλύψτε το σπίτι του Bollywood, με τους ναούς του, τα τεμένη, τα πολύχρωμα παζάρια, τις παραγκουπόλεις και τους ουρανοξύστες του.