Η Cytavision εμπλουτίζει το πακέτο Sports Plus με το κανάλι FOX Sports

Από τις 30 Σεπτεμβρίου, ένα νέο αθλητικό κανάλι, το FOX Sports (θέση 305) εμπλουτίζει το πακέτο Sports Plus της Cytavision.  

Το περιεχόμενο του FOX Sports περιλαμβάνει δημοφιλείς αθλητικές διοργανώσεις, κυρίως αμερικανικών σπορ, όπως NFL (football), NHL (hockey επί πάγου), MLB (baseball), PGA Tour (golf), NCAA (κολεγιακό football και basketball) και άλλες.

Τo κανάλι κατέχει ηγετική θέση, όσον αφορά τη διανομή σε χώρες και τα δικαιώματα μετάδοσης αθλητικών διοργανώσεων. Είναι γνωστό για τον πρωτοποριακό τρόπο ζωντανής κάλυψης αγώνων, μετάδοσης ειδήσεων και παρουσίασης θεμάτων, επιβάλλοντας νέους κανόνες, διεθνώς, όσον αφορά την ποιότητα παραγωγής, καθώς και την περιγραφή και το σχολιασμό των αγώνων από τους μοναδικούς παρουσιαστές του.

Το πακέτο Sports Plus της Cytavision προσφέρεται με επιπρόσθετη μηνιαία συνδρομή στους συνδρομητές των Full Pack και Value Pack Plus, καθώς, επίσης, στους συνδρομητές του Public Pack. Το κανάλια του πακέτου αυτού μεταδίδουν, μεταξύ άλλων, όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΑΠΟΕΛ, της Ανόρθωσης και της Α.Ε Πάφου, διεθνή πρωταθλήματα ποδοσφαίρου (π.χ. Premier League και Bundesliga), όπως, επίσης Formula 1, NBA, MOTO GP και τένις.