EKO RACING 98 - Ζωντανεύει το πάθος σου για οδήγηση...

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 2015, η παρουσίαση του νέου προϊόντος ΕΚΟ Racing 98 και η παράδοση της Ducati Multistrada στον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού “se psaxnei”, κύριο Βάσο Καραβιώτη από τη Λάρνακα.

Παρουσία συνεργατών και εκπροσώπων των ΜΜΕ, η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου (ΕΚΟ) παρουσίασε το καύσιμο ΕΚΟ RACING 98. Η νέα, βελτιωμένη φόρμουλα βενζίνης 98 οκτανίων ζωντανεύει το πάθος για οδήγηση, αυξάνοντας την απόδοση και την οδηγική απόλαυση. Μειώνει σημαντικά τις τριβές πετυχαίνοντας έως και 4% υψηλότερη απόδοση του κινητήρα* με αποτέλεσμα έως και 4% περισσότερη ισχύ και καλύτερη επιτάχυνση,  μειώνει τις εκπομπές ρύπων και  καθαρίζει και προστατεύει τον κινητήρα και το κύκλωμα καυσίμου.  

*Σε σχέση με κοινό καύσιμο 95 οκτανίων, χωρίς ειδικά πρόσθετα.

Το λανσάρισμα της ΕΚΟ RACING 98 έγινε με την έναρξη του μεγάλου διαγωνισμού στο Facebook, “se psaxnei”, στον οποίο οι συμμετέχοντες με την απόδειξη της ΕΚΟ Racing 98 άνω των €20, διεκδικούσαν μέσω κλήρωσης 1 Ducati Multistrada 1200, αξίας €22.000, συλλεκτικά προϊόντα εξοπλισμού Ducati καθώς και 120 δωροκουπόνια ΕΚΟ Racing 98, αξίας €20 το καθένα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.eko.com.cy