Τα καταστήματα Public παρουσίασαν πρώτοι το FIFA 2016

Τα καταστήματα Public παρουσίασαν πρώτοι το FIFA 2016 σε ένα μοναδικό τουρνουά για τους λάτρεις του gaming
Την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του ολοκαίνουριου FIFA 2016 είχαν 64 μεγάλοι τυχεροί σε τουρνουά που διοργάνωσαν τα καταστήματα Public το Σάββατο 26/09, με μεγάλο νικητή του διαγωνισμου τον Νικόλα Αντωνίου
Τα  Public, ο απόλυτος προορισμός gaming παρουσίασαν το Σάββατο 26/09 στο The Mall of Cyprus το νέο FIFA 2016 σε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά για τους φίλους του παιχνιδιού. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του ποδοσφαίρου και να διεκδικήσουν ένα XBOX ONE cοnsole μαζί με  το FIFA 16 game από τα Public!
Τα καταστήματα Public προσκάλεσαν 64 λάτρεις του FIFA 2016 να αποδείξουν τις δυνατότητες τους και να κερδίσουν τα μεγάλα δώρα. Σε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον οι 64 τυχεροί διαγωνίστηκαν περίπου 3 ώρες για το μεγάλο έπαθλο, το XBOX ONE console όπως επίσης και για το FIFA 16 game.
Μεγάλος νικητής του τουρνουά Public FIFA 2016 αναδείχτηκε ο Νικόλας Αντωνίου ο οποίος κέρδισε μια κονσόλα XBOX ONE μαζί με το FIFA 2016.  Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Αντώνης Αλεξάνδρου, την τρίτη ο Ξένιος Κουμπαρίδης και την τέταρτη ο Ανδρέας Κωνσταντίνου οι οποίοι κέρδισαν το ολοκαίνουριο FIFA 2016 αντίστοιχα.
Το FIFA 2016 καινοτομεί σε όλο το γήπεδο και φέρνει στον παίκτη ένα ισσοροπημένο, αυθεντικό και συναρπαστικό παιχνίδι που του επιτρέπει να παίζει με τον τρόπο που θέλει έχοντας ακόμα πιο έντονο το στοιχείο του συναγωνισμού. Το FIFA 2016 φέρνει στο κονό νέα χαρακτηριστικά παιχνιδιού όπως τα Confidence in Defending, Control in Midfield και του δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσει τις δικές του Moments of Magic.
Τα Public συνεχίζουν να είναι ο απόλυτος προορισμός του gaming στην Κύπρο.

Τα Public είναι ιδιαίτερη περίπτωση καταστημάτων λιανικής στην Ελλάδα και στην Κύπρο, τόσο λόγω της ευρύτατης ποικιλίας των προϊόντων τους που τα καθιστά προορισμό για είδη τεχνολογίας, κινητής, τηλεοράσεις, βιντεοπαιχνίδια, βιβλία, παιχνίδια, μουσική, σχολικά, όσο και γιατί επιδιώκει να προσφέρει μοναδική αγοραστική εμπειρία στον επισκέπτη.