Ελαστικά Bridgestone με δώρο καύσιμα!

H Bridgestone κάνει ακόμη πιο ελκυστική και συμφέρουσα την αγορά ελαστικών, με μια εξαιρετική προσφορά που θα σας βγάλει στον δρόμο ακόμη πιο κερδισμένους! Με την αγορά 4 ελαστικών Bridgestone, παίρνετε δώρο το 10% της αξίας τους, σε καύσιμα κίνησης Petrolina platimum+.  Aν για παράδειγμα αγοράσετε 4 ελαστικά συνολικής αξίας €500, θα πάρετε δωρεάν καύσιμα κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €50.
Η Bridgestone είναι ο Νο.1 κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο και προσφέρει κορυφαίας ποιότητας ελαστικά σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.  Τα ελαστικά Bridgestone  συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία, ανθεκτικότητα και πάνω απ’ όλα ασφάλεια. Γιατί λοιπόν να επιλέξετε ελαστικά χαμηλότερης ποιότητας με κίνδυνο την ασφάλειά σας, ενώ μπορείτε να έχετε κορυφαία ποιότητα σε πολύ λογικές τιμές;
Στην Κύπρο τα ελαστικά Bridgestone εισάγονται και διανέμονται από την Lefkaritis Bros Ltd.
Για περισσότερες πληροφορίες και για τα συμμετέχοντα συνεργεία στην προωθητική ενέργεια μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Bridgestone www.bridgestone.com.cy ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 24 848 200.
Tip της ημέρας: Πριν αρχίσουν οι βροχές του χειμώνα, είναι απαραίτητο να γίνεται έλεγχος των ελαστικών γιατί τα ελαστικά είναι η επαφή μας με τον δρόμο και πολύ σημαντικά στην ασφάλεια μας.