Γεύση με οδό και αριθμό!

Εστιατόριο Γευσηκλέους 62. Γεύση με οδό και αριθμό! 

Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη διάσκεψη τύπου διοργάνωσε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι το εστιατόριο Γευσηκλέους 62. Εκλεκτοί προσκεκλημένοι και δημοσιογράφοι δοκίμασαν ιδίοις... στόμασι τις συνταγές της εκλεκτής του κουζίνας και μυήθηκαν στις δοξασμένες του γεύσεις.  
Σκοπός της διάσκεψης τύπου ήταν η γνωριμία του κόσμου με το εστιατόριο, καθώς και η ενημέρωσή του για τα παραδοσιακά πιάτα που σερβίρει καθημερινά, ενώ σηματοδότησε και την επίσημη έναρξη λειτουργίας του εστιατορίου, το οποίο ταξιδεύει όσους το επισκέπτονται σε έναν κόσμο γεύσεων εδώ και αρκετούς μήνες.
Το εστιατόριο – μαγειρείο βρίσκεται στην οδό Περικλέους 62 στον Στρόβολο, δρόμο από τον οποίο πήρε και το όνομά του... σχεδόν. Το όνομά του αποτελεί έναν συνδυασμό των λέξεων κλέος (δόξα) από την οδό Περικλέους, και γεύση που υπογράφει κάθε φαγητό του. 
Παντρεύοντας με μοναδικό τρόπο το χθες με το σήμερα, το εστιατόριο Γευσηκλέους 62 συνδυάζει την εμπειρία και το μεράκι της παράδοσης με τις σύγχρονες ανέσεις. 
Εμπνεόμενοι από τον άνθρωπο της Κύπρου που δείχνει σταθερά την προτίμησή του στην τοπική κουζίνα, οι μάγειρες της Γευσηκλέους 62 ετοιμάζουν καθημερινά αγαπημένα φαγητά, πολλά από τα οποία μάλιστα ψήνονται στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο (κότσι, ταβάς, στιφάδο κ.ά.). Με γεύσεις και συνταγές που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό καλοφαγά, το εστιατόριο Γευσηκλέους 62 σας περιμένει καθημερινά με μαγειρευτά φαγητά και είδη σχάρας. Όλα φτιαγμένα με αγνά και φρέσκα υλικά της κυπριακής γης. 
Το εστιατόριο Γευσηκλέους 62 είναι ανοιχτό μεσημέρι και βράδυ από Τρίτη μέχρι Σάββατο, ενώ από τις 4 Οκτωβρίου θα σας εξυπηρετεί και τις Κυριακές. 
Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις, καθώς και για το επικαιροποιημένο μενού του εστιατορίου, επισκεφθείτε καθημερινά τη σελίδα του στο Facebook (https://www.facebook.com/geusicleous62) ή καλέστε στο 22252323.