Το Chivas Regal 12 Ετών!

Το Chivas Regal 12 Ετών, το πρώτο πολυτελές ουίσκι παγκοσμίως, απέκτησε μία νέα εμφάνιση, σχεδιασμένη να εκφράζει με σύγχρονο τρόπο τις διαχρονικές αξίες του, της γενναιοδωρίας και της δημιουργίας. 

Με απλοποιημένα σχεδιαστικά στοιχεία, η φιάλη και η συσκευασία του Chivas Regal 12 Ετών, διατηρεί εκείνα τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά που κάνουν το brand άμεσα αναγνωρίσιμo στον κόσμο, κρατώντας παράλληλα την πίστη στην τέχνη και την κληρονομιά, στην καρδιά του Chivas.

«Προσπαθήσαμε πολύ ώστε να ισορροπήσουμε τη λεπτομέρεια στην τέχνη μέσα από μία ζωντανή, σύγχρονη εκτέλεση. Η νέα σχεδίαση παρουσιάζει με επιτυχία την ικανότητα του Chivas Regal να μεταφέρει έτη κληρονομιάς του ονόματος και της δημιουργίας με τρόπο που να είναι ελκυστικός στους μοντέρνους λάτρεις του ουίσκι», είπε ο Richard Black, Global Brand Director του Chivas Regal.

Η νέα φιάλη Chivas Regal 12 Ετών διατηρεί το πλούσιο στρογγυλό σχήμα της, ενώ οι «ώμοι» έχουν ανασηκωθεί ώστε να εκφράζουν την περηφάνεια του ονόματος, ως ένα από τα κορυφαία Σκωτσέζικα ουίσκι στον κόσμο. Έχουν επίσης προστεθεί οι υπογραφές των ιδρυτών James and John Chivas, ενώ επιλεγμένα σημεία του εξωτερικού κουτιού διαθέτουν ανάγλυφα χαράγματα ώστε να προσθέτουν ένα στοιχείο υφής στη συσκευασία.

Η νέα φιάλη, ενώ μπορεί να είναι εμφανώς διαφορετική από την αρχική η οποία λανσαρίστηκε το 1909, διατηρεί την σαφή σύνδεσή της μεταξύ της τελευταίας ενσάρκωσης και των προδρόμων της.

Η νέα συσκευασία της θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Οκτώβριο 2015 ενώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο
https://www.facebook.com/ChivasRegalCyprus?fref=ts

Το Chivas Regal εισάγεται και διανέμεται από τη Laiko Cosmos Trading Ltd.