H φοιτητική χρονιά άρχισε με... δώρα!

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας καλωσόρισε τους φοιτητές του με δώρα και εκπλήξεις!  Ένα μεγάλος διαγωνισμός SMS που διεξάχθηκε τις τελευταίες 2 βδομάδες μοίρασε  9 συνολικά δώρα σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Intercollege και της Σχολής Ιατρικής St.’George’s University of London.

Το μεγάλο δώρο το Tablet Samsung Galaxy κληρώθηκε στη φοιτήτρια Dinushani Bandara του πτυχίου Ιατρική και Χειρουργική στην Ιατρική σχολή St. George’s University of London University of Nicosia.
Τις δύο Ταξιδιωτικές Δωροεπιταγές κέρδισαν οι φοιτητές Σμαράγδα Χαραλάμπους του πτυχίου Χορός και ο φοιτητής Γιώργος Θωμά του πτυχίου Ψηφιακή Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Για την εξαμηνιαία συνδρομή στο γυμναστήριο UFit Fitness Centre κληρώθηκε ο φοιτητής Αντρέας Μακρής από το Intercollege του κλάδου Τεχνικός Αερίων και Καυσίμων, ενώ την δωροεπιταγή από το Βιβλιοπωλείο Uniplex πήρε ο φοιτητής Ιωάννης Ρούμελης του πτυχίου Φαρμακευτικής.
Τέλος, για τις τέσσερεις δωροεπιταγές από την Pizza Hut έχουν κληρωθεί οι τυχεροί φοιτητές Farah Kadhem του πτυχίου Διατροφολογία και Διαιτολόγια, η Ελπίδα Γαβριήλ του πτυχίου Επιστήμη του Αθλητισμού, o Ορέστης Μακαρουνάς του πτυχίου Μηχανική Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και ο Κυριάκος Κίκας του πτυχίου Νομικής.

Τα δώρα ήταν μια προσφορά των: Δίκτυο Καταστημάτων Stephanis, Holiday Tours, UFit Fitness Centre, Uniplex Bookshop, Pizza Hut και ο διαγωνισμός SMS διεξήχθη με την τεχνική υποστήριξη της PrimeTel.

Συγχαρητήρια σε όλους τους φοιτητές που έχουν λάβει μέρος και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας εύχεται μια καλή ακαδημαϊκή χρονιά!