H CÎROC Ultra Premium Bότκα

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ

VIVRE LE REVE ME THN ULTRA PREMIUM ΒΟΤΚΑ CÎROC ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΚΛΕΚΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ
 
Ίσως να ήρθε η στιγμή να ξαναγραφτούν οι κανόνες των πολυτελή πάρτι, διότι η premium βότκα CIROC ήρθε για να ταρακουνήσει τον κόσμο των αλκοολούχων ποτών πολυτελείας και να αλλάξει τον τρόπο διασκέδασης των εξαιρετικά απαιτητικών.

Οι Γάλλοι την ονομάζουν η “σαμπάνια της βότκας” και πρόκειται για τη μόνη βότκα που παρασκευάζεται αποκλειστικά από απόσταξη σταφυλιών και σε αυτό οφείλεται η εξαιρετικά απαλή, φρέσκια, πρωτόγνωρη και απολαυστική γεύση της. Δημιουργημένη για τους πρωτοπόρους και οραματιστές του κόσμου, η βότκα CÎROC βρίσκεται μόνο στα πιο πολυτελή και εκλεπτυσμένα parties, συμπεριλαμβανομένων το Φεστιβάλ Καννών και το Φεστιβάλ κινηματογράφου του Λονδίνου.  Η βότκα CÎROC αποτελεί σήμερα την αγαπημένη Βότκα των celebrities όπως των ηθοποιών Jennifer Aniston, Heidi Klum και Liberty Ross, του σχεδιαστή μόδας Richard James και πολλών άλλων επώνυμων, που δηλώνουν πιστοί θαυμαστές της! Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι πιο γνωστοί Λονδρέζοι, χρησιμοποιούν τη βότκα CÎROC για να φτιάξουν διάσημα κοκτέιλ βασισμένα στο κλασικό μαρτίνι. Κοκτέιλ όπως το CÎROC Libertini  που δημιουργήθηκε για την Liberty Ross επί ευκαιρία του γάμου της και το CÎROC Richard James Martini, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για τον σχεδιαστή μόδας Richard James, σερβίρονται ευρέως στα πιο γνωστά  μπαρ του Λονδίνου.
 
Ο φρέσκος και ζωηρός χαρακτήρας της, η απαλότητα και το κρυμμένο βάθος της βότκας CÎROC οφείλονται στα αμπέλια, στη γνώση και στην παράδοση της τέχνης των Γάλλων καθώς και στην περιοχή όπου γεννήθηκε. Σε αντίθεση με άλλες βότκες, οι οποίες παρασκευάζονται συνήθως από σιτάρι, σίκαλη ή πατάτες, η CÎROC παράγεται από μια ποικιλία σταφυλιού, του ίδιου που χρησιμοποιείται και για την  παραγωγή κρασιού. Ο ξεχωριστός χαρακτήρας της CÎROC προέρχεται από τα υψηλής ποιότητας σταφύλια της Γαλλικής ποικιλίας Mauzac Blanc που καλλιεργούνται στο Gaillac, μια από τις πιο παλιές παραδοσιακές αμπελουργικές περιοχές της Γαλλίας. Τα σταφύλια παραμένουν στο αμπέλι για ένα μεγάλο διάστημα έτσι ώστε να ωριμάσουν αρκετά και να τρυγηθούν σε χαμηλές θερμοκρασίες. Αυτό γίνεται για να διατηρηθούν τα φρέσκα φρουτώδη αρώματα του καρπού των σταφυλιών που θα δώσουν στη CÎROC τον ζωηρό, όλο φρεσκάδα χαρακτήρα της. Η καινοτομία στη διαδικασία παραγωγής της CÎROC, που εξελίσσεται σε χαμηλές θερμοκρασίες και ακολουθεί πενταπλή απόσταξη, είναι αποτέλεσμα της βαθειάς γνώσης των Γάλλων ειδικών στην παραγωγή κρασιών και αποσταγμάτων υψηλής ποιότητας. Ο Master Distiller της CÎROC Jean-Sebastien Robicquet, που επιβλέπει την διαδικασία απόσταξης,   πιστεύει ότι "το πάθος για joie de vivre αποτελεί βασικό συστατικό στη δημιουργία της βότκας CÎROC την κάνει να ξεχωρίζει από τις άλλες βότκες, καθιστώντας την ως το απόλυτο ποτό πολυτέλειας. Η CÎROC είναι για τους σύγχρονους ελίτ του κόσμου που ζουν τη ζωή με την ενέργεια των νεοαφιχθέντων.

Επίσημος αντιπρόσωπος της βότκας CÎROC στην Κύπρο είναι η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ.