Q5 - Το πολυπόθητο SUV της Audi

Υπάρχει ένα ΑUDI Q5 φτιαγμένο για να εκπληρώσει κάθε σας επιθυμία. Κάθε γενιά δημιουργεί νέα ιδανικά. Η Audi, ακολουθώντας πάντα αυτή την αρχή, σχεδιάζει αυτοκίνητα που αποτελούν μέτρo σύγκρισης. Ένα από τα αυτοκίνητα αυτά είναι το Audi Q5.  Σε πείθει με την αξία του και μόνο. Είναι εξαιρετικά αποδοτικό, χωρίς συμβιβασμούς στην οδηγική απόλαυση. Sport, χωρίς να φτάνει στα άκρα. Συνδυάζει έξυπνες, νέες τεχνολογίες με παραδοσιακά ποιοτικά στοιχεία, όπως ευφυΐα, άνεση και δύναμη.

Η Audi για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας δημιούργησε μία ανεπανάληπτη έκδοση του πολυπόθητο SUV, το Audi Q5 Sport Edition! Με κινητήρα 20 αλόγων TDI, αυτόματο και Quattro και με πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα πακέτο S-line, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, σπορ δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, προβολείς xenon, αισθητήρες στάθμευσης μπροστά και πίσω!

Αποκτήστε τώρα το Audi Q5 Sport Edition με €44.900 και όπως πάντα με τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα από τη Audi Financial Services. Οδηγήστε το σε όλες τις εκθέσεις AUDI!
www.audi.com.cy | facebook.com/audicyprus