Carlsberg στηρίζει τον θεσμό του Movember

Carlsberg στηρίζει τον θεσμό του Movember, επεκτείνοντας τη σειρά προϊόντων ανδρικής περιποίησης.   

Τα εργαστήρια της Carlsberg, σε συνεργασία με τη Δανική εταιρεία καλλυντικών Urtegaarden, προχώρησαν στη δημιουργία νέας σειράς προϊόντων ξυρίσματος με όνομα Beer’d Beauty. Σκοπός αυτής της κίνησης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου για θέματα που αφορούν την υγεία των ανδρών, και η στήριξη του Ιδρύματος Movember. 

Η σειρά Beer’d Beauty αποτελεί συνέχεια της σειράς προϊόντων ανδρικής περιποίησης Beer Beauty, που δημιουργήθηκε από τα εργαστήρια της Carlsberg φέτος το καλοκαίρι, και περιλαμβάνει τρία νέα προϊόντα: gel ξυρίσματος, aftershave κρέμα και κρέμα για το μουστάκι.  

«Μετά τη μεγάλη απήχηση που είχαν τα προϊόντα της σειράς Beer Beauty (σαμπουάν, conditioner, γαλάκτωμα σώματος), τον Μάρτιο του 2015, στους λάτρεις της μπύρας μας, αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε τα οφέλη των συστατικών της μπύρας μας σε περισσότερα προϊόντα», δήλωσε ο κ. Mikkel Pilemand, Global Core Beer VP του Ομίλου Carlsberg. 

Είναι γεγονός ότι το κριθάρι, ο λυκίσκος και η μαγιά – τα κύρια συστατικά της μπύρας Carlsberg – δεν έχουν καλλωπιστικές ιδιότητες μόνο για τα μαλλιά και το δέρμα, αλλά προσφέρονται ακόμα και για την περιποίηση του μουστακιού.  

«Ο εξαιρετικής ποιότητας λυκίσκος μας είναι αυτός που δίνει στην μπύρα μας την υπέροχη πικρή και αρωματική της γεύση. Περιέχει επίσης πολλά αντιοξειδωτικά, έλαια και αντιβακτηριακά οξέα. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι το κριθάρι μας είναι ιδανικό για τη δημιουργία προϊόντων ξυρίσματος», σημείωσε ο Διευθυντής Έρευνας των εργαστηρίων της Carlsberg κ. Zoran Gojkovic.

Όπως και τα προϊόντα της σειράς Beer Beauty, τα προϊόντα της νέας σειράς Beer’d Beauty περιέχουν πραγματική μπύρα, η οποία μετατρέπεται σε σκόνη μέσω της διαδικασίας της ψυχρής αφυδάτωσης και στη συνέχεια αναμειγνύεται με φυσικά συστατικά της εταιρείας Urtegaarden. 

Όπως εξήγησε ο Brewmaster της Carlsberg κ. Erik Lund «με 200 ml μπύρας σε κάθε 100 ml των προϊόντων μας, η σειρά Beer’d Beauty περιέχει τα καλύτερα στοιχεία από τα φυσικά συστατικά της Carlsberg.»

Αλλά εκτός από τις καλλωπιστικές και ευεργετικές ιδιότητες του σιταριού μας υπάρχει και κάτι ακόμα. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των προϊόντων θα δοθούν απευθείας στο Ίδρυμα Movember με σκοπό τη στήριξη της ανδρικής υγείας. 

«Στην Carlsberg, θέλουμε τα προϊόντα μας να είναι μέρος ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής και έχουμε δεσμευτεί στο να στηρίζουμε τους καταναλωτές ώστε να παίρνουν υπεύθυνες αποφάσεις. Συνεπώς, για εμάς είναι απολύτως λογικό να στηρίξουμε το Ίδρυμα Movember προκειμένου να βοηθήσουμε στη δημιουργία μιας θετικής αλλαγής όσον αφορά την ανδρική υγεία», υποστήριξε ο κ. Mikkel Pilemand. 

«Ο θεσμός του Movember ξεκίνησε πριν από 13 χρόνια σε ένα μπαρ και ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τους άντρες να περνούν χρόνο μαζί, να προσέχουν ο ένας τον άλλον και να διατηρούν τη φιλία τους. Εμείς είμαστε αφοσιωμένοι στο να περνάμε καλά αλλά και να προσπαθούμε να αλλάξουμε το πρόσωπο της υγείας των ανδρών. Ανυπομονούμε να δούμε τα προϊόντα της σειράς Beer’d Beauty να χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο από τους άνδρες του Movember, με την περιποίηση του μουστακιού να είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ταξιδιού του Mo Bro», σχολίασε ένας από τους συνιδρυτές του Ιδρύματος Movember. 

«Αυτόν τον Νοέμβριο ζητάμε από τους άνδρες να “θυσιάσουν” το άνω χείλος τους και να αφήσουν μουστάκι, προκειμένου να μας βοηθήσουν στην προσπάθειά μας για μια πιο ευτυχισμένη και υγιή ζωή για κάθε άνδρα.» 

Η σειρά προϊόντων ξυρίσματος Beer’d Beauty της Carlsberg είναι διαθέσιμη σε περιορισμένη έκδοση στο http://www.thirstforgreat.com/beerd-beauty/carlsberg-beerd-beauty.html 

Carlsberg. Ίσως η καλύτερη μπύρα στον κόσμο. Απολαύστε υπεύθυνα. 

Παρασκευάζεται και διανέμεται από τον Όμιλο Φ. Φωτιάδη.