Η MTN με Office 365 και την πλατφόρμα Azure Cloud της Microsoft

Η MTN  παίρνει το προβάδισμα και γίνεται πιο γρήγορη και πιο ασφαλής με το Office 365 και την πλατφόρμα Azure Cloud της Microsoft.

Η ΜΤΝ έκανε ένα βήμα προς το μέλλον θέτοντας σε εφαρμογή το Microsoft Office 365 και μετακινώντας μια πληθώρα υπηρεσιών της στην πλατφόρμα Azure Cloud της Microsoft. Η στρατηγική αυτή κίνηση έχει αναβαθμίσει τις δυνατότητες της εταιρείας στο μέγιστο, δεδομένου ότι είναι σε θέση να τρέξει πιο γρήγορα τις εφαρμογές της και να δημιουργήσει ένα πιο ασφαλές «ηλεκτρονικό» περιβάλλον για το ανθρώπινο δυναμικό της.

Χάρη στην νέα έκδοση του Office της Microsoft "Office 365" το προσωπικό της εταιρείας είναι πλέον απελευθερωμένο από τον υπολογιστή του γραφείου του μιας και είναι σε θέση να δουλέψει από οποιαδήποτε συσκευή: τηλέφωνο, tablet ή laptop, απ’ όπου κι αν βρίσκεται, πάντα σε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον ασφάλειας και αξιοπιστίας.

Ο CTIO της MTN, Κοσμάς Αδάμ δήλωσε: «Η μετακίνηση μας στο Office 365 έφερε πολλά σημαντικά οφέλη όπως την αύξηση της παραγωγικότητας, τη μείωση του κόστους αλλά και την ευκολότερη ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των εργαζομένων, ενώ παράλληλα, με την Azure cloud αυξήθηκε η λειτουργική αποτελεσματικότητα, η αποδοτικότητα, ενώ είχαμε μείωση του κόστους. Επίσης, τώρα έχουμε τη δυνατότητα χρήσης μιας αξιόπιστης πλατφόρμας για να προσφέρουμε νέες υπηρεσίες στους πελάτες μας στο εγγύς μέλλον».

«Πώς λοιπόν τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα για την MTN»;

Η απάντηση βρίσκεται στην πλατφόρμα Azure Cloud, αφού προσφέρει την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα που χρειάζεται μια εταιρεία για να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της. Οι δοκιμές και η ανάπτυξη των εφαρμογών, πραγματοποιείται σε λεπτά, αντί για εβδομάδες με αποτέλεσμα να προσφέρονται υπηρεσίες σε πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς. Έτσι βελτιώνεται η εμπειρία των πελατών, ενώ η ανάπτυξη της εταιρείας επιταχύνεται με το λιγότερο δυνατόν κόστος.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το 80% των εταιριών που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα του περιοδικού “Fortune 500” σαν οι πιο κερδοφόρες εταιρείες στον κόσμο, χρησιμοποιούν πλατφόρμες Microsoft cloud. Ο Μισέλ Κοντού, Enterprises Services Senior Manager της MTN δήλωσε: «Με τη χρήση της πλατφόρμας Microsoft Azure είμαστε σε θέση να παρέχουμε άψογες, ακόμη πιο εξελιγμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας».

Χάρη στις δυνατότητες που προσφέρει η Microsoft Azure, η ΜΤΝ έχει ήδη δρομολογήσει και μια νέα υπηρεσία μέσω της ΜΤΝ Business. Η υπηρεσία είναι το «ExpressRoute» που προσφέρει στις επιχειρήσεις την ευελιξία, την ασφάλεια και την ταχύτητα που χρειάζονται για να εξασφαλίσουν τη σύνδεσή τους με τη Microsoft Azure. Με την ανάπτυξη της Microsoft Azure και ExpressRoute, η ΜΤΝ Business φιλοδοξεί να προωθήσει καινοτόμες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας που βοηθούν στην αύξηση της παραγωγικότητας, διατηρώντας παράλληλα το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων σε χαμηλά επίπεδα.

Για να μάθετε περισσότερα για τα ωφελήματα που αποκόμισε η MTN με τις υπηρεσίες της Microsoft πατήστε εδώ:

 https://customers.microsoft.com/Pages/CustomerStory.aspx?recid=24074