Κινηθείτε με ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ! Γεμίστε δώρα!

Αυτοκίνητο Nissan Juke και άλλα 200 μεγάλα δώρα στη νέα,
χριστουγεννιάτικη, προωθητική ενέργεια της εταιρείας

Ένα αυτοκίνητο και άλλα 200 δώρα υψηλής τεχνολογίας θα μοιράσει στους πελάτες της η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ αυτά τα Χριστούγεννα, μέσα από τη μεγάλη, χριστουγεννιάτικη, προωθητική της ενέργεια!

Όσοι λαμβάνουν μέρος στην προωθητική ενέργεια «Κινηθείτε με Πετρολίνα! Γεμίστε δώρα!», έχουν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση για ένα αυτοκίνητο Nissan Juke 1.2 DIG-T M/T και 200 άλλα δώρα, που περιλαμβάνουν κινητά τηλέφωνα iPhone 6s και Samsung Galaxy S6 Edge, ipads Mini 4 και Air, Tablet Samsung Galaxy Tab A, Action Cams KitVision και GoPro Hero4, και τηλεοράσεις 32” (Samsung, LG, Panasonic).

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι προβαίνουν σε αγορές καυσίμων κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €25 και άνω σε μια συναλλαγή (για αυτοκίνητα κοινού τύπου) από πρατήρια Petrolina και Agip που συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Η μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Δεκεμβρίου 2015. Τα ονόματα των τυχερών θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας ή/και στον ημερήσιο Τύπο. Για περισσότερες πληροφορίες και τους κανονισμούς μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ www.petrolina.com.cy.