Επαγγελματικό Πρόγραμμα ACCA

Επαγγελματικό Πρόγραμμα ACCA στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών και το Πανεπιστήμιο UCLanCyprusανακοινώνουν την έναρξη του Επαγγελματικού προγράμματοςτου παγκόσμιου φορέα για επαγγελματίες λογιστές ACCA (AssociationofCharteredCertifiedAccountants).Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει τίτλους πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων σε άτομα που επιδιώκουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στη λογιστική, τα χρηματοοικονομικά και τη διοίκηση. 

Ο ACCAαναγνωρίζεται από πέραν των 7,100 εργοδοτών, ενώ έχει περισσότερα από178,000 μέλη και 455,000 σπουδαστέςσε 181χώρεςπαγκοσμίως. Οι επαγγελματικοί τίτλοι του ACCA βασίζονται σε διεθνή λογιστικά πρότυπα και τυγχάνουν ευρείας αναγνώρισης από διεθνείς νομοθετικές και εκπαιδευτικές αρχές. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι ο ACCA κατέχει παγκόσμια ηγετική θέση στον κλάδο, επιτυγχάνοντας την προώθηση υψηλών επαγγελματικών προσόντων και υψηλών προτύπων δεοντολογίας και διοίκησης. Μέσω των προγραμμάτων του, ο ACCAπαρέχει στους σπουδαστές και τα μέλη του τα προσόντα και τις ικανότητεςπου απαιτούν οι εργοδότες, διαγράφοντας μια πορεία αποδεδειγμένης ποιότητας και αριστείας εδώ και πολλές δεκαετίες. 

Το Πανεπιστήμιο UCLanCyprus και το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών, σε συνεργασία με τον ACCA, προσφέρουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα για απόκτηση των σχετικών επαγγελματικών τίτλων μέσω μιας ομάδας έμπειρων επαγγελματιών εκπαιδευτών με αποδεδειγμένη πορεία επιτυχίας και σε πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας, με περισσότερες ώρες πρακτικής εξάσκησης και προσομοίωσης εξετάσεων, διαμορφώνουν ένα ανταγωνιστικό επαγγελματικό πρόγραμμα. Επιπλέον, οι σπουδαστές ACCA του  Πανεπιστημίου UCLanCyprus, έχουν τη δυνατότητα να επωφελούνται συνεχούς υποστήριξης και καθοδήγησης σε θέματα Επαγγελματικού προσανατολισμού, αλλά και Επαγγελματικής και Προσωπικής ανάπτυξης μέσω των συμβούλων αλλά και του δικτύου συνεργατών του Πανεπιστημίου. 

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών και το Πανεπιστήμιο UCLanCyprus διοργανώνουν ημέρα γνωριμίας που θα σημάνει την έναρξη του Επαγγελματικού Προγράμματος ACCA, την Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρα 6:30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLanCyprus στην Πύλα, Λάρνακα. Στη βραδιά γνωριμίας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την ομάδα των εκπαιδευτών του ACCA, να πληροφορηθούν για τις καινοτόμεςμεθόδους διδασκαλίας, ενώ θα έχουν και τη δυνατότητα να επωφεληθούν ειδικής προσφοράς γνωριμίας με επιπλέον εκπτώσεις στα δίδακτρα των προγραμμάτων.  

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και για συμμετοχές στο 24694000/4027 ή στο [email protected]