«Ο δρόμος προς το Ρίο» της ΟΠΑΠ Κύπρου.

Ένα βήμα πριν το όνειρο βρίσκεται ακόμη ένας νικητής, με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού «Ο δρόμος προς το Ρίο» της ΟΠΑΠ Κύπρου.

Το τρίτο άθλημα του συναρπαστικού παιχνιδιού της ΟΠΑΠ Κύπρου «Ο δρόμος προς το Ρίο» ολοκληρώθηκε στις 11 Μαΐου, ρίχνοντας αυλαία στο τρίτο διαγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, καταγράφοντας μεγάλη επιτυχία αφού δέχθηκε συνολικά 1220 μοναδικές συμμετοχές και 224,056 page views.

Στην τέταρτη και τελική φάση του διαγωνισμού, οι πρώτοι σε βαθμολογία και των τριών αθλημάτων θα αναμετρηθούν live στο μεγάλο τελικό με έπαθλο, για τον νικητή, το μαγικό εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016, στο Ρίο της Βραζιλίας.

Οι 10 διαγωνιζόμενοι που διεκδίκησαν τα €1000 στο τρίτο αγώνισμα είναι οι: Χαράλαμπος Καρατζιάς, Πόλυς Θωμά, Γιάννα-Μάριος Χατζηδημητρίου,  Χρίστος Ιακωβίδης, Αγάπιος Kvnnoy, Ριγίνος Μενελάου, Μάριος Λοϊζίδης, Σωτήρης Καροτσάκης, Σάββας Δημητρίου και Ελένη Κλεοβούλου.    
    
Ανάμεσα τους ο Μάριος Λοϊζίδης που μετά από κλήρωση κέρδισε το ποσό των €1000.

Η τελική αναμέτρηση αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστική καθώς θα πραγματοποιήσει ένα όνειρο ζωής για έναν μεγάλο νικητή, να βρεθεί ανάμεσα στους χιλιάδες θεατές και να παρακολουθήσει από κοντά το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του κόσμου.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου, μέσα από τα παιγνίδια της προσφέρει χαρά και ψυχαγωγία στο κοινό της Κύπρου.  “Ο δρόμος προς το Ρίο” χάρισε πλούσια δώρα στους συμμετέχοντες αλλά και την ευκαιρία να διεκδικήσουν το μεγάλο ταξίδι για τη Βραζιλία. Η εκπλήρωση του ονείρου για την παρακολούθηση των Ολυμπιακών αγώνων θα κριθεί στην τελική αναμέτρηση!