Κάνε παιχνίδι στα Lidl!

Διεκδίκησε ένα από τα 30 FOODball nights στη Lidl food Academy για σένα και για τέσσερις  φίλους σου ή ένα από τα 100 FOODball kits για ένα ποδοσφαιρικό BBQ στο σπίτι!

Για κάθε αγορά προϊόντων αξίας 20 ευρώ από τα Lidl, θα παραλαμβάνει κάθε πελάτης ένα δελτίο συμμετοχής (τύπου ξυστό), με έναν 9ψήφιο κωδικό. Εισάγοντας τον κωδικό στη σελίδα http://www.lidl.com.cy/foodball2016 θα έχει τη δυνατότητα να διαπιστώσει αυτόματα αν είναι αυτός ένας από τους τυχερούς.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την ημέρα έναρξης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (10/6) έως τον μεγάλο τελικό (10/7).

H Lidl Food Academy θα ντυθεί ποδοσφαιρικά και θα περιμένει να υποδεχθεί τους 30 νικητές με την παρέα τους,  για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί τους αγώνες, συνοδεία ποτών και BBQ.

Οι υπόλοιποι 100 νικητές θα απολαύσουν τους αγώνες από το σπίτι με όλα τα απαραίτητα συστατικά για ένα άκρως ποδοσφαιρικό BBQ:  μπίρες, πανσέτες, μπιφτέκια, λουκάνικα, ketchup, μουστάρδα, πατατάκια κ.α. είναι μερικές από τις εκπλήξεις που θα βρουν στο FOODball Kit.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.lidl.com.cy