Μοοndog’s: η απόλυτη Bar & Grill εμπειρία

Λατρεύεις τα sports και δεν χάνεις ευκαιρία να απολαύσεις μια παγωμένη μπύρα με την παρέα; Το Moondog’s Βar & Grill δημιουργήθηκε ακριβώς για σένα.

Το 2013, έξι φίλοι αποφάσισαν να φτιάξουν έναν χώρο όπου θα στέγαζαν τις τρεις αγαπημένες τους απολαύσεις: καλό φαγητό, καλή μουσική και αγαπημένα sports! Έτσι, βγήκε το concept του Moondog’s, με εξαιρετική κουζίνα και πλούσιο μενού, μια τεράστια ποικιλία σε μπύρες, φοβερό playlist και φυσικά, μία από τις μεγαλύτερες οθόνες της Kύπρου για να παρακολουθείς τα αγαπημένα σου sports!

Mε δύο συνεχόμενα Stoli Awards και ένα Τime Out Eating Award για Best Beer Place στο ενεργητικό του, το Moondog’s Βar & Grill σήμερα αποτελεί την πρώτη επιλογή όταν πρόκειται για μπύρα, burger και αγώνα αλλά δεν σταματάει εκεί. Κάθε χρόνο διοργανώνει μοναδικά events, όπως το πολύ πετυχημένο Burger Week κάθε Μάιο με Ιούνιο και το OktoberTest κάθε Οκτώβριο. Events τα οποία βέβαια συμπληρώνονται με αξιοσημείωτα δώρα, όπως το Burger Week που το 2015 έδωσε εισιτήρια για τη συναυλία των AC/DC στην Πολωνία και φέτος για τη συναυλία των Muse στην Αθήνα! Την τρέχουσα περίοδο αν παρακολουθείς τα παιχνίδια του EURO στο Moondog’s θα σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις αλλά κι ένας πρωτότυπος συναρπαστικός διαγωνισμός που θα διαρκέσει από τις 10/6 μέχρι τις 7/7. 28 ημέρες γεμάτες αδρεναλίνη που μπορεί να σε οδηγήσουν στον τελικό στο Παρίσι!

Κι αν αναρωτιέσαι ακόμη από πού πήρε το όνομά του, απλά να θυμάσαι ότι κάπου στην Αμερική την εποχή της ποτοαπαγόρευσης ένας σκύλος ούρλιαζε επίμονα στο φεγγάρι και ένας τυφλός μουσικός τον είδε.