Το κανάλι E! ENTERTAINMENT στην PrimeTel!

Το διεθνές δίκτυο NBCUniversal και η PrimeTel, με χαρά ανακοινώνουν τη διάθεση του καναλιού, pop κουλτούρας, E! Entertainment στην τηλεοπτική πλατφόρμα της PrimeTel. Το παγκοσμίου φήμης ψυχαγωγικό κανάλι, εκπέμπει ήδη στο Premium πακέτο τηλεόρασης από τη θέση 304 του ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος.

Το Ε! Entertainment αποτελεί τον απόλυτο «προορισμό» για ψυχαγωγία και ενημέρωση σε ό,τι αφορά τον κόσμο της showbiz. Προσφέρει πρώτης προβολής και αποκλειστικά προγράμματα 24/7. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι συνδρομητές της PrimeTel είναι σε θέση να απολαμβάνουν το πλούσιο περιεχόμενο του καναλιού, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλέστερων εκπομπών, όπως το E! News, το E! Live From the Red Carpet και το πασίγνωστο Keeping Up with the Kardashians», δήλωσε ο Colin McLeod, Διευθύνων Σύμβουλος του τμήματος Αναδυόμενων Αγορών της NBCUniversal International Networks.

«Στην PrimeTel, είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία με την NBCUniversal και την προσθήκη του καναλιού E! Entertainment στην πλατφόρμα μας. Τώρα πια οι συνδρομητές μας μπορούν να απολαμβάνουν τα νέα του Hollywood, ριάλιτι εκπομπές, μοναδικά αφιερώματα και άλλα πολλά, μέσω της πλατφόρμας μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανώτατος Διευθυντής Δραστηριοτήτων, κ. Στέφανος Ν. Στεφάνου.

Αυτό τον μήνα, οι συνδρομητές της εταιρείας μπορούν να παρακολουθήσουν τα καινούργια επεισόδια του πολυσυζητημένου ριάλιτι Keeping Up with the Kardashians (12ος Κύκλος), που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21:00, ενώ η σειρά Botched επιστρέφει δυναμικά με τον 3ο πολυαναμενόμενο κύκλο και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:00, παρουσιάζοντας τους πλαστικούς χειρούργους Dr. Terry Dubrow και Dr. Paul Nassif στην προσπάθειά τους να επιδιορθώσουν αποτυχημένες πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις. Επιπλέον, από τις 24 Ιουνίου στις 22:00, κάνει αποκλειστική πρεμιέρα μια ολοκαίνουργια σειρά, το Famously Single, η οποία θα προβάλλει τη ρομαντική ζωή των πιο περιζήτητων εργένηδων του Hollywood.

Επικοινωνία:
PrimeTel, Press Office
email: [email protected]