Το ραμαζάνι εμπόδιο για πολλές συμμετοχές Αράβων στο PPA ROOKIES CAMP!

Αρκετά, θα είναι τα νεαρά ταλεντα, που θα φιλοξενήσει το PPA ROOKIES CAMP στις αρχές Ιουλίου, στη Λάρνακα.

Ο αριθμός συμμετοχών, θα ήταν πολύ πολύ μεγαλύτερος, αν δεν υπήρχε το ραμαζάνι, που εμποδίζει πολλές οικογένειες να ταξιδέψουν.

Νεαρά ταλέντα από το Ντουμπάι αλλά και από το Ιράν, περιοχές που έχει επαγγελματικές ασχολίες η PPA.WORLD, εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο καμπ, και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες έκδοσης βίζας.

Να σημειωθεί ότι θα υπάρχει και Ιρανός προπονητής που θα λάβει ενεργά μέρος στο τριήμερο καμπ.

Στο πολύ υψηλών προδιαγραφών τριήμερο καμπ που θα γίνει στις 1-2-3 Ιουλίου στη Λάρνακα, υπό την επίβλεψη και συμμετοχή των Πάμπου Χριστοδούλου, Γιάννη Οκκά, Μιχάλη Κωνσταντίνου και Σπύρο Μαραγκό, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Τους αυριανούς άσσους θα έχουν την ευκαιρία να παρακαλουθήσουν σκάουτερ των: Σπόρτιγκ Λισαβόνας, Ολυμπιακός Πειραιώς, Στουτγκάρδη, Παρτιζάν, Παναθηναϊκός, Κρύσταλ Πάλας, ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ομάδες που δίνουν μεγάλη βάση στις ακαδημίες τους.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις σχετικά με το PPA ROOKIES CAMP μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο www.pparookies.com, στο Facebook www.facebook.com/ppacamp ή στο τηλέφωνο 22 774055.