Γίνε αληθινός Ninja της επικοινωνίας

Διπλό Top-Up και δώρο 250MB κάθε μήνα για 2 χρόνια

Μάθατε το τελευταίο νέο; Ο ατρόμητος και θρυλικός πολεμιστής Ninja Karto Kini Tisu της PrimeTel επέστρεψε δριμύτερος και ανανεωμένος από το ταξίδι του στην Ιαπωνία, εξοπλισμένος αυτή τη φορά με την κατάνα, το αστέρι και το σάι του, για να μειώσει τα έξοδα της επικοινωνίας σας.

Υπόσχεται να μας μάθει την τέχνη του «μπλα μπλα ζίτσου», αφού με κάθε νέα μεταφορά αριθμού στην καρτοκινητή της PrimeTel, οι νέοι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν διπλάσιο ποσό ανανέωσης και δώρο 250MB στα δύο πρώτα top up κάθε μήνα, για 2 ολόκληρα χρόνια! Tα καλύτερα Bonus, χαμηλές χρεώσεις εντός αλλά και εκτός Κύπρου και απίστευτα γρήγορες ταχύτητες με το τελευταίας τεχνολογίας δίκτυο 4G.

Ο Ninja της επικοινωνίας Karto Kini Tisu δήλωσε σχετικά: «Δεν χρειάζεται ούτε δεκαετίες σκληρής προπόνησης ούτε ταξίδι στην Ιαπωνία, για να μάθετε την τέχνη του μπλα μπλα ζίτσου. Μαζί μου η επικοινωνία σας είναι παιχνίδι. Κάντε με φίλο στο facebook και θα σας κάνω ξεφτέρια στο μπλα μπλα ζίτσου! Έχω και νέα Ιστοσελίδα @ www.payasyougo.com.cy».

Το νέο βίντεο με πρωταγωνιστή τον Νinja της επικοινωνίας εν δράσει κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο, στο ύφος ενός πολύ διάσημου side-scrolling game των 80s.