Η μοναδική προσφορά Bridgestone

3+1 δώρο παρατείνεται μέχρι τις 30 Ιουνίου

Η Bridgestone είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, λόγω μεγάλης ζήτησης, παρατείνει την προσφορά για ένα 1 δωρεάν ελαστικό με κάθε αγορά 3 ελαστικών!

Η εταιρεία εκφράζει τις ευχαριστίες της και δίνει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές να επωφεληθούν της προσφοράς, η οποία παρατείνεται μέχρι τις 30 Ιουνίου.
Η Bridgestone είναι ο Νο.1 κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο και προσφέρει κορυφαίας ποιότητας ελαστικά σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.  Τα ελαστικά Bridgestone  συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία, ανθεκτικότητα, οικονομία, αυξημένη χιλιομετρική απόδοση και πάνω απ’ όλα ασφάλεια. Γιατί λοιπόν να επιλέξετε ελαστικά χαμηλότερης ποιότητας με κίνδυνο την ασφάλειά σας, ενώ μπορείτε να έχετε κορυφαία ποιότητα σε πολύ λογικές τιμές;

Για περισσότερες πληροφορίες, συμμετέχοντα συνεργεία και όρους συμμετοχής επισκεφθείτε τη σελίδα www.bridgestone.com.cy.

Πληροφορίες για την Bridgestone:
Η Bridgestone είναι Ιαπωνική εταιρία με βάση το Τόκιο και έχει καταφέρει να γίνει ο Νο. 1 κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο. Εργοδοτεί πάνω από 140.000 άτομα ανά το παγκόσμιο. Λειτουργεί 194 μονάδες παραγωγής, σε 25 χώρες και διαθέτει τα προϊόντα της σε πάνω από 150 χώρες. Ενδεικτικό της δύναμης της είναι το γεγονός ότι 1 στα 5 αυτοκίνητα στον κόσμο κυκλοφορούν με ελαστικά της εταιρίας ενώ επιλέγονται σαν πρώτη εφαρμογή (εργοστασιακή εφαρμογή) από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες (Audi, Aston Martin, BMW, Honda, Fiat, Ferrari, Jeep, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Porsche, Suzuki, Volvo, VW και πολλές άλλες). Οι πωλήσεις της υπολογίζονται σε περίπου 200 εκατομμύρια ελαστικά τον χρόνο. Στην Κύπρο τα ελαστικά Bridgestone εισάγονται και διανέμονται από την Lefkaritis Bros Ltd, από το 1963. Είναι τώρα διαθέσιμα στα καλύτερα συνεργεία/καταστήματα ελαστικών σε όλη την Κύπρο με νέες χαμηλές τιμές, με επίσημο τιμοκατάλογο.