Ακόμα μια μεγάλη νίκη για την αγωνιστική ομάδα WRC της HyundaiΑκόμα μια μεγάλη νίκη για την αγωνιστική ομάδα WRC της Hyundai

Ο Thierry Neuville, με συνοδηγό τον Nicolas Gilsoul, κερδίζοντας τις 9 από τις 19 ειδικές διαδρομές του Ράλι Σαρδηνίας, ανέβηκε το ψηλότερο σκαλοπάτι στο βάθρο των νικητών.

Αυτή είναι η δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για το Hyundai i20 WRC Νέας γενιάς.

Στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης τερμάτισε ο Dani Sordo με συνοδηγό τον Marc Martí, ολοκληρώνοντας μια εξαιρετική μέρα για την αγωνιστική ομάδα της Hyundai Motorsport.

Ενθουσιασμένος για τη νίκη του, ο Thierry Neuville δήλωσε: “Ήταν ένα φανταστικό Σαββατοκυρίακο, με μεγάλες επιδόσεις για όσους το κατάφεραν. Αισθάνομαι υπέροχα και ευχαριστώ θερμά την καταπληκτική μας ομάδα. Ήταν δύσκολος αγώνας, όπως και στην Πορτογαλία, αλλά με σκληρή δουλειά τα καταφέραμε. Το αυτοκίνητο συμπεριφέρθηκε άψογα και η όλη αγωνιστική μας παρουσία μας ήταν απολαυστική”.

Σε σχόλια του, ο αρχηγός της ομάδας, Michel Nandan, έπλεξε το εγκώμιο των νικητών και έστειλε συγχαρητήρια και ευχαριστίες με τη σειρά του σε όλη την ομάδα. Ανέφερε επίσης ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και πολλή δουλειά να γίνει αλλά υπάρχει η σιγουριά, πιο έντονα από ποτέ, ότι η σεζόν θα εξελιχθεί με πολύ καλά αποτελέσματα για την Hyundai Motorsport.

Ο επόμενος αγώνας, θα γίνει στην Πολωνία στις 30 Ιουνίου μέχρις τις 3 Ιουλίου.