Υποτροφίες για ναυτιλιακές σπουδές από την Columbia Shipmanagement και την CIM

Στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής της Ευθύνης, η Columbia Shipmanagement σε συνεργασία με το Cyprus Institute of Marketing (CIM) βάζει πλώρη για το μέλλον, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να διεκδικήσουν υποτροφία στον τομέα των ναυτιλιακών σπουδών. Τέτοιες ενέργειες, βοηθούν τους νέους ανθρώπους να ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες, να αποκατασταθούν επαγγελματικά και να εκπληρώσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Η Columbia Shipmanagement στέκεται πάντοτε αρωγός στα όνειρα των νέων, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να διαφοροποιηθούν και να δραστηριοποιηθούν σ’ έναν τόσο σημαντικό τομέα όπως είναι η Ναυτιλία, ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις των εργοδοτών.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι μπορούν να διεκδικήσουν φοίτηση σε βραδινά μαθήματα στην Λεμεσό, με πλήρη υποτροφία προπτυχιακών σπουδών (BSc Shipping) αξίας €4290 ή 50% υποτροφία για μεταπτυχιακό (MBA Shipping) αξίας €3300. Δικαίωμα για υποβολή αιτήσεων έχουν Κύπριοι απόφοιτοι Μέσης Εκπαίδευσης των Σχολικών ετών 2013-2014, 2014-2015 και 2015-2016. Σημειώνεται επίσης, ότι για την υποτροφία μεταπτυχιακών σπουδών ΜΒΑ απαιτείται αναγνωρισμένο πτυχίο και 3 χρόνια εργασιακής εμπειρίας. 

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής, μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στο cima.ac.cy , από 20 Ιουνίου μέχρι 23 Ιουλίου στο: http://www.cima.ac.cy/scholarships. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα σπουδών επισκεφθείτε τους ακόλουθους συνδέσμους:

BSc Shipping: http://cima.ac.cy/undergraduate-shipping
MBA Shipping: http://cima.ac.cy/graduate-business-administration-in-shipping