Και η MIDDLESBROUGH F.C κοντά μας στο PPA ROOKIES CAMP!

Άλλο ένα πολύ ευχάριστο νέο για όλα τα μεγάλα μας ταλέντα που θα συμμετάσχουν στο PPA ROOKIES CAMP που θα διεξαχθεί στις 1-2-3 Ιουλίου στη Λαρνακα.

Η MIDDLESBROUGH F.C, η Εγγλέζικη ομάδα με τις καλύτερες ίσως ακαδημίες στο νησί, θα μας κάνει την τιμή και θα δώσει το δικό της παρόν στο μεγάλο αυτό μοναδικό αθλητικό γεγονός.

Ο κ. Martin Carter ο αρχισκάουτερ της MIDDLESBROUGH F.C, και ο βοηθός του κ. Alan Clark, θα βρίσκονται όλο το τριήμερο του Camp στις εγκαταστάσεις του Μενεού και με την τεράστια τους εμπειρία, θα ξεχωρίσουν τα παιδια, που θα έχουν ίσως την τύχη να βρεθούν στην Αγγλία και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

Η παρουσία της ομάδας του Brian Robson, του Ravanelli και του Alen  Boksic, του Paul Ince και του Zouninio μας δίνει μεγάλη χαρά και αποτελεί ένα τεράστιας σημασίας γεγονός για όλους τους συμμετάσχοντες.
Έτσι μετά την Crystal Palace F.C, άλλη μια μεγάλη Αγγλική ομάδα θα δώσει το δικό της παρόν.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις σχετικά με το PPA ROOKIES CAMP μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο www.pparookies.com, στο Facebook www.facebook.com/ppacamp ή στο τηλέφωνο 22 774055.