Σημαντική εκδήλωση της COBALT στο Λονδίνο

Σημαντική εκδήλωση της COBALT στο Λονδίνο, με αφορμή την πλήρη έναρξη λειτουργίας της. 

Η COBALT - η νέα αεροπορική εταιρεία της Κύπρου - οργάνωσε ειδική εκδήλωση στο Λονδίνο, την Τρίτη 21 Ιουνίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο London Hilton Paddington, με αφορμή την πλήρη έναρξη λειτουργίας της αεροπορικής. Πριν από μία εβδομάδα, η COBALT έλαβε Εμπορική Άδεια από την Αρχή Αδειοδότησης Αερομεταφορών της Κύπρου, ενώ πριν από σχεδόν έναν μήνα η εταιρεία παρέλαβε το Πιστοποιητικό Αερομεταφορέα από το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας. 

Ο Πρόεδρος της COBALT, κ. Γρηγόρης Διάκου, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους, μεταξύ των οποίων ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, ο Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου, εκπρόσωποι του ΚΟΤ, τουριστικοί πράκτορες, καθώς επίσης και εξέχοντα μέλη της κυπριακής επιχειρηματικής κοινότητας του Λονδίνου, και άλλοι παράγοντες. 

"Είναι αλήθεια ότι είχαμε ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι, αλλά είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τα νέα φτερά της Κύπρου βρίσκονται επιτέλους στον αέρα. Σκοπός μας είναι να κλείσουμε το λειτουργικό και συναισθηματικό κενό που δημιουργήθηκε από το κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών. Ακόμα, στόχος μας είναι να συνεισφέρουμε στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας και να δώσουμε φτερά στα όνειρα όλων των Κυπρίων και όσων επιθυμούν να ταξιδέψουν από και προς την Κύπρο", υπογράμμισε ο κ. Διάκου. Σύμφωνα με τον ίδιο, η COBALT θα τηρήσει την υπόσχεσή της για δημιουργία ενός ισχυρού περιφερειακού κόμβου στη Λάρνακα, με προγραμματισμένες πτήσεις σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, Ηνωμένου Βασιλείου, Ιρλανδίας, αλλά και ηπειρωτικής Ευρώπης, ξεκινώντας από τις 7 Ιουλίου. 

Η εταιρεία διαθέτει ήδη τέσσερα αεροπλάνα τύπου Airbus A320, ενώ μέχρι το καλοκαίρι του 2017, μακρινών αποστάσεων Airbus A330 θα προστεθούν στον στόλο της COBALT, με σκοπό την απευθείας σύνδεση της Κύπρου με Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική και Βόρεια Αμερική. 
"Η Κύπρος στερήθηκε τον εθνικό της αερομεταφορέα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μια ισχυρή αεροπορική είναι ζωτικής σημασίας για τις εθνικές μας υποδομές", πρόσθεσε ο κ. Διάκου. 

Ο CEO της COBALT, κ. Andrew Pyne, τόνισε πως η νέα αεροπορική της Κύπρου σκοπεύει να προσφέρει τις καλύτερες value for money υπηρεσίες. "Όσον αφορά τις υπηρεσίες μας, θα είμαστε καινοτόμοι, ευρηματικοί, και σίγουρα διαφορετικοί από τις άλλες αεροπορικές χαμηλού κόστους. Πιστεύουμε πως το χαμηλό κόστος είναι το κλειδί της επιτυχίας μας, γιατί μας επιτρέπει να δημιουργούμε νέα επιβατική κίνηση", πρόσθεσε ο κ. Pyne. 

Η COBALT είναι μια αεροπορική εταιρεία νέας γενιάς που αντιμετωπίζει τους επιβάτες της ως πελάτες με αξία, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Μια αεροπορική που επικεντρώνεται στις νέες τεχνολογίες και ξεπερνά συνεχώς τις προσδοκίες των επιβατών της. Μια αεροπορική που πιστεύει ότι το ταξίδι είναι εξίσου σημαντικό με τον προορισμό. 

Για κρατήσεις εισιτηρίων και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την COBALT: 
www.cobalt.aero 
www.facebook.com/CobaltAeroOfficial  
Twitter: @cobaltaero