Daikin. Αποστολή μας η τέλεια ατμόσφαιρα.

Δεν είναι τυχαία η επιλογή του μότο  “Aποστολή μας: Η τέλεια ατμόσφαιρα”  που επέλεξε για τη φετινή καμπάνια της η κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία κλιματιστικών παγκοσμίως,  Daikin.

Στη Daikin, ο καθαρός αέρας στη σωστή θερμοκρασία, που δεν μεταφέρει βακτήρια και βλαβερούς μικροοργανισμούς, είναι ζωτικός για την ποιότητα ζωής, την υγεία και την ευεξία.  Αποστολή του οργανισμού αυτού, που έχει απόλυτη αίσθηση της κοινωνικής του ευθύνης, είναι να παρέχει άνεση και τα οφέλη της τέλειας ατμόσφαιρας με την μικρότερη  επιβάρυνση στο περιβάλλον.  Είναι γι αυτό που η Daikin επενδύει ανέκαθεν στην ανάπτυξη της τεχνολογίας, με αποτέλεσμα να εισαγάγει πρώτη στα μοντέλα των κλιματιστικών της πρωτοποριακές τεχνολογίες, όπως τα συστήματα VRV και VRT και πιο πρόσφατα τη σειρά Bluvolution με ενσωματωμένο καθαριστή αέρα και το νέο αέριο R32 που είναι φιλικό προς το περιβάλλον και μειώνει ακόμα περισσότερο τις εκπομπές CO2.

Σαν αποτέλεσμα, τα κλιματιστικά Daikin προσφέρουν κορυφαίες ενεργειακές  αποδόσεις, συντείνοντας αποτελεσματικά στην εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος, με ένα μεγάλο ποσοστό που αγγίζει το 30%.

H Daikin, πιστή στη δέσμευση της για έναν πιο πράσινο πλανήτη, συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος, χρησιμοποιώντας τα ασφαλέστερα υλικά στην κατασκευή των κλιματιστικών της, επικεντρωμένη παράλληλα στην ασφαλή διαχείριση των κρίσιμων στοιχείων για την ατμόσφαιρα.

Όπως έχει αποδειχθεί  από πρόσφατη έρευνα της RAI Consultants, τα κλιματιστικά  Daikin κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των Κυπρίων καταναλωτών, τόσο για τα οφέλη που προσφέρουν, όσο και για την αξιοπιστία της μάρκας και του δικτύου των συνεργατών τους.

Τα κλιματιστικά συστήματα Daikin για κάλυψη αναγκών ψύξης και θέρμανσης κατοικιών και επιχειρήσεων, διατίθενται μέσω της αντιπροσώπου εταιρείας Φάνος Ν. Επιφανίου Δ.Ε. Λτδ και του δικτύου των συνεργατών της σε όλη την Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.Daikin.eu  ή καλέστε στον παγκύπριο αριθμό εξυπηρέτησης 77774400.