Η νέα τολμηρή πρόταση που θα σε κάνει να ξεπεράσεις τα όρια!

Το νέο παγωτό BOSS Beyond έρχεται σε δύο τολμηρές γεύσεις να απογειώσει το φετινό καλοκαίρι, αλλάζοντας τα δεδομένα στο παγωτό ξυλάκι. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού καλοκαιριού είναι το ρούμι.

Οι δύο νέες απολαυστικές γεύσεις, συνδυάζουν μοναδικά τραγανές και βελούδινες υφές, συγκινώντας για μία ακόμα χρονιά τους λάτρεις του παγωτού: Για όσους προτιμούν τη σοκολάτα γάλακτος, η γεύση σοκολάτα με σιρόπι ρούμι και επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος με κομμάτια μπισκότου θα τους καταπλήξει. Ενώ, για όσους απολαμβάνουν περισσότερο τη λευκή σοκολάτα, προτείνεται η γεύση ζαμπαγιόνε με σιρόπι ρούμι και επικάλυψη λευκής σοκολάτας με τραγανούς κόκκους ρυζιού.

Μία δαγκωματιά αρκεί για να προκαλέσει μία ανεπανάληπτη εμπειρία γεύσης πέρα από τα καθιερωμένα!
Για κάποια πράγματα πρέπει απλώς να ρισκάρεις, να κάνεις την υπέρβαση, να ξεπερνάς τον εαυτό σου. Οι νέες γεύσεις του BOSS Beyond με ρούμι θα σε κάνουν να ονειρευτείς το ακατόρθωτο και θα σε φέρουν πιο κοντά στην κατάκτησή του. Τόλμησέ το.

Το BOSS Beyond είναι το νέο μέλος της οικογένειας του BOSS.
Αναζητήστε όλες τις γευστικές προτάσεις από το BOSS στα πράσινα ψυγεία της Nestlé για ένα καλοκαίρι γεμάτο παγωμένη απόλαυση!

Αντιπρόσωπος στην Κύπρο για τα παγωτά Nestlé είναι η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ από το 1996.