Εγκαίνια του ανακαινισμένου εστιατορίου KFC στη Γερμασόγεια.

 Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της εκπληκτικής ανακαίνισης του εστιατορίου KFC στη Γερμασόγεια, στο οποίο παρευρέθηκε πλήθος κόσμου.  

Η ανακαίνιση του εστιατορίου εντάσσεται στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής σχεδιασμού των εστιατορίων KFC στην Κύπρο. Η φιλοσοφία πίσω από τον εν λόγω σχεδιασμό είναι η δημιουργία φιλόξενων και άνετων χώρων, στους οποίους οι επισκέπτες θα δημιουργούν νέες αναμνήσεις με τα αγαπημένα τους άτομα, ενώ θα απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους γεύματα από φρεσκοψημένο κοτόπουλο.

Το εστιατόριο KFC στη Γερμασόγεια αποτελεί το αποκορύφωμα της νέας εμφάνισης των εστιατορίων KFC. Το εστιατόριο ξεχωρίζει λόγω του καινοτομικού σχεδιασμού των εσωτερικών και εξωτερικών του χώρων. Όπως και τα υπόλοιπα ανακαινισμένα εστιατόρια του ομίλου, έτσι και στη Γερμασόγεια χρησιμοποιήθηκαν υλικά φιλικά στο περιβάλλον, που ταυτόχρονα εξοικονομούν ενέργεια.

Το εστιατόριο διαθέτει επίσης νέο άνετο παιδότοπο και χώρο γενεθλίων, όπου τα παιδιά ψυχαγωγούνται με δραστηριότητες και ζωγραφική προσώπου, ενώ οι γονείς απολαμβάνουν ποικιλία νέων ροφημάτων καφέ και επιδορπίων.  

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Ιανουάριο του 2014, ξεκίνησε η νέα στρατηγική σχεδιασμού των εστιατορίων KFC  στην Κύπρο, με τη λειτουργία του πρώτου KFC drive-thru στη Λευκωσία. Ο εκπληκτικός σχεδιασμός του νέου εστιατορίου, βραβεύτηκε από τα KFC European Design Award 2014, ως ένα από τα καλύτερα KFC drive-thru στην Ευρώπη.

Η νέα εικόνα των τοπικών εστιατορίων KFC υιοθετείται σταδιακά και στα υπόλοιπα εστιατόρια του δικτύου της εταιρείας CK Restaurant System Franchisers LTD. Ο πρωτότυπος σχεδιασμός παρουσιάστηκε σε κορυφαία στελέχη των KFC από όλο τον κόσμο, στο KFC European Development College που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, τον Οκτώβριο 2015, ως παράδειγμα προς μίμηση.
Στόχος της εταιρείας είναι η ανακαίνιση του συνόλου των εστιατορίων μέχρι το τέλος του 2017.