Η Hyundai στα ψηλότερα σκαλοπάτια στην έρευνα ποιότητας J.D. Power - Initial Quality Study

Στον κατάλογο J.D. Power 2016 - U.S. Initial Quality Study, η Hyundai Motor βρίσκεται
στην τρίτη θέση της γενικής παγκόσμιας κατάταξης. Στον κατάλογο non-premium brands, βρίσκεται ακόμα πιο ψηλά, στη δεύτερη θέση. Επιπρόσθετα, κάποια από τα μοντέλα
της Hyundai κέρδισαν σημαντικές διακρίσεις, στις κατηγορίες των μικρών και μεγάλων αυτοκινήτων.

“Η Hyundai παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην προσφορά εξαιρετικά ποιοτικών αυτοκινήτων στους αγοραστές”, δήλωσε ο Frank Ferrara, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Hyundai Motor America. “Θεωρούμε υψίστης σημασίας την ποιοτική βελτίωση των μοντέλων μας που κυκλοφορούν, ενώ σχεδιάζουμε νέα μοντέλα στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα.
Είναι σημαντικό να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες. Όλα είναι θέμα ποιότητας και εκπαίδευσης στον τρόπο χρήσης των οχημάτων. Τα αποτελέσματα της έρευνας αποδεικνύουν το πόσο καλά συνδεόμαστε με τους πελάτες μας σε όλα τα επίπεδα”.

Ο κατάλογος I.Q.S. βρίσκεται στον 30 χρόνο ζωής του και εξυπηρετεί την αγορά του αυτοκινήτου στον τομέα ελέγχου της ποιότητας. Στην έρευνα, ελέγχονται καινούργια αυτοκίνητα μετά από 90 μέρες ιδιοκτησίας. Σύμφωνα με την έρευνα, τα μοντέλα
της Hyundai παρουσίασαν τα λιγότερα προβλήματα, στην κατηγορία μικρών και μεγάλων αυτοκινήτων.

Συνολικά, έξη μοντέλα Hyundai τοποθετήθηκαν στις τρεις πρώτες θέσεις, το καθένα στην κατηγορία του, με συνολικά 92 προβλήματα κάθε 100 αυτοκίνητα, δηλαδή 13 λιγότερα από τον μέσο όρο της αγοράς και τρία λιγότερα από πέρυσι. Η έρευνα I.Q.S. 2016 βασίστηκε στα ευρήματα ελέγχου 80.000 αγοραστών/χρηστών νέων μοντέλων 2016, μετά από 90 μέρες  χρήσης. Συνολικά, η έρευνα περιλαμβάνει 233 ερωτήματα, ειδικά μελετημένα για να δώσουν πληροφορίες για αναγνώριση και αντιμετώπιση προβλημάτων που εμφανίζονται στα αυτοκίνητα.