Με την ΟΜΟΝΟΙΑ στα ειδυλλιακά τοπία της Αυστρίας

Εξαιρετικές εντυπώσεις από την εμπειρία τους στην Αυστρία, απεκόμισαν οι δύο τυχεροί του διαγωνισμού της PrimeTel, Πανίκος Μαρίνου και Δάφνη Αδάμου.

Οι δύο τυχεροί που αναδείχτηκαν μετά από κλήρωση που διενήργησε η PrimeTel ταξίδεψαν δωρεάν, στη Βιέννη και εν συνεχεία με τρένο στο Σάλτζμπουργκ στο οποίο διέμειναν για δύο βράδια.

Ο Πανίκος και η Δάφνη ξεναγήθηκαν στη  γραφική πόλη, γνωστή σε όλο τον κόσμο ως η γενέτειρα του Μότζαρτ και έζησαν από πρώτο χέρι τις ομορφιές της παλιάς πόλης, ενώ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την παραδοσιακή Αυστριακή κουζίνα.

Μέσα από μια καταπράσινη διαδρομή, είχαν την ευκαιρία να μεταβούν στο «Βέργκλ», ένα μικρό χωριό στην περιοχή του Τιρόλ, όπου παρακολούθησαν από κοντά τον φιλικό αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας κόντρα στη Δυναμό Μόσχας και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ταυτόχρονα, ξεναγήθηκαν στο αυτοκίνητο παραγωγής και στο χώρο μετάδοσης του αγώνα από τον συνοδό της PrimeTel, ζώντας από κοντά την εμπειρία μιας ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η PrimeTel για τρίτη χρονιά μετέδωσε ζωντανά από το εξωτερικό, αγώνα προετοιμασίας της Ομόνοιας, με τον αγώνα μάλιστα να προσφέρεται δωρεάν σε όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου, αφού είχε προβληθεί και στο κανάλι ανοικτής ζώνης της PrimeTel.

Την επομένη του αγώνα οι δύο τυχεροί ταξίδεψαν στην Κύπρο έχοντας στις αποσκευές τους νέες παραστάσεις, εικόνες και εμπειρίες από το ευχάριστο ταξίδι που τους χάρισε η PrimeTel.