#Shebaspoiled. Ένας διαγωνισμός για τις πιο... καλομαθημένες γάτες!

 Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, οι γάτες θα πάρουν πάντα αυτό που θέλουν. Θα μας μαγέψουν, προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους. Γιατί έτσι έχουν μάθει. Ή, μάλλον, γιατί έτσι τις έχουμε καλομάθει. 
Για αυτό, η Sheba – η εταιρεία που εδώ και χρόνια δημιουργεί προσεκτικά σχεδιασμένες τροφές που διεγείρουν τις αισθήσεις της γάτας σας – σας προσκαλεί σε έναν διαγωνισμό αποκλειστικά για καλομαθημένες γάτες.

Μπείτε στο http://catspoiled.com, ανεβάστε μια φωτογραφία της γάτας σας στην πιο καλομαθημένη στιγμή της, μαζί με το hashtag #Shebaspoiled, μοιραστείτε τη συμμετοχή σας με τους φίλους σας και μαζέψτε θαυμαστές.

Ο διαγωνισμός #Shebaspoiled, που τρέχει ήδη εδώ και μερικές εβδομάδες, θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 27 Ιουλίου.

Οι δύο συμμετέχοντες με τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσουν δωρεάν προϊόντα Sheba, για να συνεχίσουν να καλομαθαίνουν τη γάτα τους. Συγκεκριμένα, θα κερδίσουν 110 συσκευασίες των 85 γραμμαρίων, οι οποίες καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες της γάτας τους για περίπου δύο μήνες. Ακόμα, όλοι όσοι συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα παραλάβουν, μέσω ταχυδρομείου, ένα δωρεάν δείγμα από τα προϊόντα Sheba.
Η Sheba ξέρει ότι η ακαταμάχητη γεύση αρχίζει από το πρώτο συστατικό. Για αυτό, δίνει ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην προέλευση των πρώτων υλών αλλά και την εξαιρετική ποιότητα τους.

Έτσι, κάθε συνταγή Sheba ξεκινά με πραγματικό βοδινό, πουλερικά ή θαλασσινά για υπέροχη γεύση, δημιουργώντας υπέροχες τροφές που διεγείρουν τις αισθήσεις της γάτας σας.

Και μην ξεχνάτε. Αφήστε τη γάτα σας να έχει αυτό που θέλει. Αφήστε τη να έχει Sheba.